Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gmurr

16. 9. 2011 19:58
zajimalo by me

ktera skupina nesmi tohle:

"....má právo naši vlast pomlouvat v zahraničí a má pak právo se vrátit a žádat u nás znovu podporu, kterou samozřejmě získá, a to i zpětně, za celou dobu, co se zdržovala mimo republiku."

pokud urady tohle podporujji, tak se nedivim, ze s e nekdo o tu podporu zpetne prihlasi.

0 0
možnosti

Antek

16. 9. 2011 15:21
PSSST!

Za pravdu se už nezavírá ale maže! Někdo tady píše o starobních důchodech pro toto etnikum.Třeba důchod jako takový nedostávají,zato berou různé dávky a příspěvky o kterých se obyčejnému smrtelníku může jen zdát,takže výsledek je tentýž....

0 0
možnosti

ladhela

16. 9. 2011 13:35
kdo nikdy nepracuje

a neodpracoval léta  k přiznání důchodů ..na důchod nemá nárok ..už přestaňte šířit nesmyslné fámy..

2 0
možnosti

petge

16. 9. 2011 13:49
Re: kdo nikdy nepracuje

Hm, toto je otázka, která by asi hodně lidí zajímala, jak to vlastně je s takovým "důchodcem nedůchodcem"..

Totiž Vy, zdá se, o tom něco víte, když tak razantně tvrdíte, že to není pravda. Jak to tedy vlastně je ? Když tedy je nějaký člověk celý život na podpoře, tak on vlastně nikdy do žádného důchodu ani nejde, že ? Z čeho tedy vlastně takový ne-důchodce žije ?

Popište tedy, jak to udělá celý život nepracující člověk, když už nevychovává žádné děti - z čeho vlastně žije ? Když nemá důchod... Popište nám to tady, vážený, na nějakém modelovém příkladu. Nebudete-li věcně reagovat, budu mít za to, že nemáte pravdu.

1 0
možnosti

ivik1978

16. 9. 2011 13:28
není to pravda

s tim poslednim bodem nemáte naštěstí pravdu..

0 0
možnosti

petge

16. 9. 2011 13:58
Re: není to pravda

To "...s tim poslednim bodem nemáte naštěstí pravdu.." patrně znamená, že Vy víte, jak to je. Jak to tedy je ? Dejme tomu, že člověk, který celý život nepracoval, má třebas 65 roků. Z čeho žije - nečekám, že v 65 rocích začne konečně pracovat. Jak to tedy s ním je ? Kdo jej a jak živí ? Připodotýkám, že mi nakonec nejde o starobní důchod jako takový, na ten skutečně takový nepracující člověk z principu a znění zákonů nárok nemá právo a tedy jej ani dostávat nemůže. Čili ani nemá smysl mluvit o nějakém starobním důchodu. Ovšem, jestli dostává nějaké jiné dávky,  předpokládám, že jsou to prosdtě taky nějaké peníze, stejně jako obyčejný starobní důchod. Jak to tedy je a netřeba slovíčkařit. Řekněte, co víte, ne-li, taky si budu myslet, že nemáte pravdu jako viz výše.

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2674x
Oblíbené motto: Dělej věci tak, jak nejlépe umíš, ale ani o trochu lépe!


geovisite