Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Majklova_proxy

29. 1. 2009 21:40
Ach jo...

...Vladislave, "bez toho, aniž bychom zapnuli radio" je nesmysl.

0 0
možnosti
VW

V-W

26. 2. 2009 12:03
...

...no, tahle formulace se příliš nepovedla ;-D

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

29. 1. 2009 14:59
díky Vaší pasivitě...

Víte co je zajímavé...že tyto články typu...vypněte..nečtěte se tu objevili až poslední dobou...Ano je to tím že vlastně trpíme a to se v době krizí ještě více pohlubuje. proto třebas zvítězil i Hitler,nebo komunismus,protože lidé už nechtěli slyšet špatné zprávy,nechtěli nad ničím přemýšlet...nechtěli trpět...zvažte to...jestli chcete být šťasten i na úkor toho...že se přestanete zajímat! V

0 0
možnosti
AO

Oralek

29. 1. 2009 14:03
No,

tak podle Vasi definice jsem zahajil asi "castecnou medialni blokadu". Od nedele nectu (v novinach, na internetu) a nesleduju (v televizi, na internetu) zpravy, publicisticke porady a podobne reportaze, stejne jako blogy zabyvajici se nejakou aktualitou, politikou a podobne. Nicmene nic jineho neomezuji. V zadnem pripade bych neomezil cetbu knih, neomezuji ani navstevovani nekterych serveru, nebo sledovani oblibenych komedialnich serialu (zejmena HIMYM, Friends, Simpsons, Red Dwarf atd.) - ty ale nesleduji v televizi, takze si je pustim kdy chci a bez reklam.

Me duvody pro tuto blokadu jsou ale jen demence novinaru a politiku, neslo mi o zadne osvobozeni se od medialniho utlaku. Jen uz jsem se nechtel zabyvat nesmysly a rozcilovat se nad stavem sveta.

http://oralek.blog.idnes.cz/c/67271/Skoncil-jsem-s-medii.html

0 0
možnosti
AH

nyny.

29. 1. 2009 12:52
no sice chápu

co jste tím chtěl říci, ale je to totální ensmysl.Čtení knih  pro mne je zcela zásadní činnost a také ticho je pro mne zcela zásadní prostředí. Takže pustit mi někdo CD nebo nedejbože mluvené slovo, to nesnáším už vůbec,tak budu vraždit. Takže poslechnout vás tak co budu dělat ? ležet ? uklízet ? okounět ? Rozumný člověk dělá přesně to, co ho uspokojuje a baví. Pokud ho mediální masáž štve, tak si přece umí radio nebo TV vypnout. Poku ho neštve a vyhledává ji, tak je to otázka jeho vkusu, takže opět mimo.Rv

0 0
možnosti
JM

djsano

29. 1. 2009 12:01
Knihy

Dá se souhlasit s tím, aby člověk minimalizoval styk s novinami, zprávami, a zpravodajskými servery. Nechápu ale, co máte proti knihám? Copak v knihách jsou nějaké zprávy? Naopak dobře napsaná kniha Vás od každodenních starostí rozptýlí.

0 0
možnosti