Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

markyz.Gero

16. 9. 2011 11:02
byly doby

kdy pilotní kabina nebyla od prostoru od cestujících vůbec oddělena, byly doby kdy se nezamykala, byly doby kdy dveře pilotní kabiny nebyly panceřové atd atd, ozbrojit piloty je nesmysl,  zaprvé každý pilot není střelec, za druhé střílet v natlakovaném tělese letadla ve velké výšce je sebevražda, za třetí nermají na to čas, proto se zvyšuje pasivní ochrana a piloti jsou školeni aby nepodlehli vyhrůžkám teroristů a snažili se letadlo dostat co nejrychleji dolů, tím totiž zmizí významný faktor který teroristům nahrává, ovšem jsou to jen lidé a kdo ví jak by se kdokoliv zachoval v reálném ohrožení, ti piloti tehdy netušili že teroristé chtějí letadlo použít jako létající bombu proto se jim podvolili aby neohrozili cestující, mnyleli že je to jen další únos kdy někde přistanou a bude se vyjednávat, kdyby tušili co je čeká patrně by dveře pilotní kabiny neotevřeli a přistáli by, základem toho bylo že to byla první taková akce vůbec v historii

1 0
možnosti

FiS95

16. 9. 2011 12:45
Re: byly doby

Moc se díváte na televizi. Když prostřelíte trup letadla, dekomprese je realtivně pomalá. Nic ohrožujícího. Navíc není problém použít střelivo, které trup neprostřelí.

0 0
možnosti

Daniel P.

16. 9. 2011 10:50
proč piloti

Stačí dva ozbrojení členové ochranky, ideálně schopní a vybavení na to zvládnout pár hubeňourů s noži. Tuším, že židi takhle po zkušenostech lítají. Případně bych tedy naučil střílet stewardy.

Potíž je v tom, že když se začne střílet v letadle, tak může nastat problém, dekompresí kabiny počínaje a kdoví čím konče. Takže je na to potřeba buď speciální střelivo, nebo pokud možno někdo, kdo si vystačí s obuškem nebo tonfou a střílel by jen v případě nezbytí, tedy opět proti palné zbrani.

0 0
možnosti

Glock Mark XVIII

16. 9. 2011 10:53
Re: proč piloti

Za kabinou pilotů udělat v podlaze propadlo do tlakové komory, která by dále ústila ven z letadla. A vypouštět bez padáků.

1 0
možnosti

tromi14

16. 9. 2011 10:40
ale v kabině žádní piloti nebyli

;-D

0 0
možnosti

mmaaxxxoo

16. 9. 2011 12:16
Re: ale v kabině žádní piloti nebyli

Moudrý příspěvek, hodný vaší inteligence.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2674x
Oblíbené motto: Dělej věci tak, jak nejlépe umíš, ale ani o trochu lépe!


geovisite