Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Radek0075

1. 7. 2009 17:36
Pokud jde o zvířátko, tak to neni kravička

která dává mléko, ani slepice která snáší vajíčka. Bohužel ani výstavní pes, nebo jen obyčejná šedá myška jaká dělá radost malým dětem. Jedná se o křížence tasemnice, švába a klíštěte. Zkrátka absolutně neužitečný parazit. :-)   Přirozeně že sem občas zabloudí bloger - blogerka kterým toto označení nesluší, ale čím víc je blogerů, tím menší procento je těch dobrých. Většinou to přimomíná Špígl.

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 7. 2009 13:49
Karma

To mi ušlo ;-) R^

0 0
možnosti
MH

mona m.

1. 7. 2009 12:03
zviratka...

JA si nemyslim, ze by chovateli vadilo, ze zviratko kaka kde nema, dela louzicky a okusuje nabytek... naopak... byl rad... ale tohle je jen obycejna chyba... chyba kvuli ktere to zvire fakt chcipne.... :-/ ale clanek je to skvely! ;-)R^ kvuli takovym je mi idnesackeho blogu lito... :-/

0 0
možnosti
B

Bucharovic

1. 7. 2009 10:49
No jo, ale

Dneska jak vidím chybí už i ten odkaz na ,,více blogů" pod druhým z ,,výběru". Za týden už tam bude jen jeden článek a za dva už jen slovo ,,blog" nahoře na červené liště. Jestli ale pomřou zvířátka - vaječňátka, co se nám tady před časem rozmnožila z hozených volebních vajíček, tak to bude jediná dobrá strana téhle falešné mince... V.Kroupa

0 0
možnosti
VW

V-W

1. 7. 2009 11:21
Re: No jo, ale

;-D. Škoda, že s vaničkou vylili i děcka.

0 0
možnosti
D

da.rock

1. 7. 2009 10:27
Ono to zvířátko

se občas chovalo jako prase. Vydávalo odporné zvuky, páchlo, prdělo a sem tam se pozvracelo. A jedno takové odporné zvířátko dokáže zaneřádit celý chlívek a poškodit i ta slušná a hodná zvířátka, která to odskáčou i za něj.

Možná měl chovatel ta největší prasátka jen odvézt stranou a tam je nechat rýpat se v hnoji a těm slušným naopak co nejvíc otevřít výběh. Koneckonců je to chovatelův statek a jaká pravidla si na něm určí, taková budou platit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2674x
Oblíbené motto: Dělej věci tak, jak nejlépe umíš, ale ani o trochu lépe!


geovisite