Výchova řidičů v Čechách

Vlastníci parkovacích stání: Stalo se Vám, že přijedete domů, chcete odstavit své vozidlo v klidu a pokoji na bezpečné místo, za které jste zaplatili majlant, a hle…    

Představte si…

Na Vašem pozemku, na Vašem majetku (!), si zaparkoval svoji káru jakýsi DRZOUN. Narušuje Vaši intimní zónu. Co Vás napadne jako první? Zničit, poškrábat, propíchat gumy, posprejovat, rozbít okna? To by bylo jistě velmi výchovné a uspokojující, ale z hlediska zákona se nedoporučuje. Ten blboun by Vás později možná hrubě fyzicky napadl, anebo když by nepořídil, stáhnul by se do obrany a za pomoci svého právního zástupce by vypověděl, že se při parkování spletl a Vy jste ho poškodili… Zbabělci tak reagují vždy.

Kdo parkuje na svém, ví, o čem mluvím. Mně se to stalo včera. Tohle vozidlo na mém place nemá co dělat.

Zablokovat ho a odejít? Hmm, ale co když je to cholerik a poničí mého 4-kolového miláčka? To raději ne. A já sám na fatální destrukci hříšníka nemám moral. Kečup, jogurt, lepidlo, kyselina z baterky na sklo? Nechutné. Teče z něj litr oleje..? To by hasiči vyřešili odtahem narušitele ekologoe, ale jak ho dostanou z podzemní garáže?

Budu volat správce objektu? Ten nepomůže, maximálně radou. Policie? Na tu je čas a půjde do tuhého.

Už vím. Mám ve sklepě strečku v roli. Zabalím ho, aby se mu něco nestalo. Stojí na mém postu, někdo ho poškrábe a budu mít opletačky s ouřadama. To bych nechtěl. Jdu na to.

Eště jsem přihodil lísteček pro informaci, jak se bude kauza dále vyvíjet. Číslo bankovního účtu? Není lepší chvíle, než přispět na charitu… Já dal psí útulek. Chudáčci bez domova, jsou tak roztomile chlupatí.

Neukázněného řidiče jsem nepotkal, ale zabralo to. Zmizel a lísteček si odnesl. Balící materiál zanechal na místě činu. Asi nevěděl, jak ho má ekologicky zlikvidovat. Jestli pokutu zaplatil, nevím…

 

Autor: Marcus Wang | čtvrtek 22.4.2021 22:10 | karma článku: 25,94 | přečteno: 1259x
  • Další články autora

Marcus Wang

Úsměvy a divy Cannafest 2023

5.11.2023 v 18:29 | Karma: 9,70

Marcus Wang

Úsměvy z výstavy WINE PRAGUE

18.5.2023 v 8:59 | Karma: 8,71

Marcus Wang

Erotická reportáž - EROFEST

24.4.2022 v 14:35 | Karma: 21,14