Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pane Wang, vzhledem k tomu, že uvažujete o očkování, je Vaše uvažování podle poznatků dobré. Dovolte prosím poznámku k tématu, které by mělo předcházet - jaký přínos mimo "vyšších zájmů" má očkování? Po shlédnutí desítky odborníků, kteří tzv."vakcínu zařadili jako lék genové terapie na pokusy bych rád každého před takovým krokem varoval. Nejjednodušší důvod proti je zmíněn v diskuzi dole, že v době zatížení populace virem se nepřidává tělu další zátěž. V době působení nákazy je vhodná jen imunologická léčba či prevence (je k dispozici Isoprinosin?). Jinak způsob funkování nových očkovacích látek, jejich obsah i schválení jsou v rozporu s Norimberským kodexem. Jsme používáni jako pokusné myši. Zdraví lidé dostávají něco jako genetickou chemoterapii, tak je vedou mateřská média a světová odlidštěná politika. Při sledování celého současného dění mě napadá i slyším kolem: Dobrá smrt starým, genocida mladým i bezdětnost (obsah očkovací látky pfizer) .

0 0
možnosti
PK

Pokud vím, není probádané - v jaké míře může být člověk očkovaný a na druhé straně neočkovaný s vyšší úrovní protilátek dále přenašečem. A který typ vakcíny toto nebezpečí snižuje nejvíc.

0 0
možnosti
JN

No, prakticky není probádané vůbec nic.

0 0
možnosti
Foto

V počátcích očkování se doporučovalo u lidí, u kterých se dala předpokládat zásadnější dřívější expozice, provést IgG/IgM rapid test. Brzy tohle doporučení zmizelo.

0 0
možnosti
Foto

ptal jsem se doktorky, zda protilátky IgG jsou specifické pro poCov19, či obecně znakem imunity.

- to nevím.

0 0
možnosti
Foto

Píšete: Protilátky, které už v sobě člověk po prodělané nemoci má, zareagují na vakcínu a brání se.

Mám dojem, že podobně se chová tělo i po prvním očkování. Několik mých známých má za sebou už druhé očkování. Po prvním bez potíží. Po druhém už nějaká reakce byla. Třeba několikadenní zvýšená teplota.

1 0
možnosti
Foto

I55v24o 20C53i47l24i79c38h

25. 4. 2021 19:41

Dlouhodobě sleduji mj. i imunologa Jiřího Šinkoru a na základě toho, co píše, s Vámi plně souhlasím R^

6 0
možnosti
Foto

I42v73o 62C33i72l30i80c83h

25. 4. 2021 20:04

PS: Já sám se zatím nechci nechat očkovat, považuji to v mém případě za zbytečné, protože jsem si opakovaně ověřil, že není nijak jednoduché mne nakazit ať už díky kvalitní (možná i buněčné) imunitě (kterou pravidelně trénuji mj. i maximálním nenošením roušky), genetice nebo čemukoli jinému. Naopak moji dvaaosmdesátiletou matku jsem do toho očkování docela tlačil, ale ona rozumně (i podle lékařů s kterými jsem to následně konzultoval) to očkování odmítá ve chvíli, kdy zde probíhá epidemie, protože kdyby to v sobě měla, tak by to očkování pro ni mohlo být fatální. Takže očkovat se nechá, ale až to nejhorší pomine.

2 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, že nejsem se svým názorem sama. Za mě karma.:-)

5 0
možnosti
JN

Máte naprostou pravdu. Imunologové, ale ti opravdoví, toto vědí, a právě proto se jim nedopřává sluchu. Protože obchodní mašinérie už jede na plné obrátky a ta velí - očkovat. A to dokonce i malé děti, které to vůbec nepotřebují. Tohle je prostě zločin. A přitom by to bylo tak jednoduché. Bohužel jde o ovládání společnosti a vytváření atmosféry strachu a začínající diktatury. Je to smutné, ale asi z toho není úniku...

4 0
možnosti