COVID není chřipka a o životě rozhoduje statistika

Téměř dva roky střídavých lokdaunů, náhlých smrtí nejen starých a nemocných musely snad přesvědčit každého rozumného tvora, že covid a chřipka se liší. Jsem proti komunismu, pro demokracii, ale nyní její přemíra společnosti škodí.

Do očkování jsem se také překotně nehnal. Věřím si a z nějakého čínského viru a mediální kampaně se nepodělám, i když mi táhne na šedesát. Covid jsem zažil na vlastní kůži jako chřipečku a okolí mi moc nevěřilo, když jsem jim říkal, že to bylo „jiné“. Prodělanou nemoc prokázal až test na protilátky vyšší hodnoty, viz dřívější blog. Jenže po 6 měsících další odběr ukázal, že mi výrazně klesly… hmm. Statistika? Nebo že by věkem? Tím skončil můj výzkumný odboj proti propagandě z médií. Dále jsem neváhal a očkoval se, dokud nebyly fronty. Vedlejší účinky séra minimální. Po tetanovce a vakcíně meningokok mi bylo hůře.

Ač vzděláním chemik imunitě po prodělané nemoci a složení očkovacích sér příliš nerozumím. Zaujalo mně toto vysvětlení z webu, které se mi zdá pochopitelné.

Intuitivně si představuji, že přirozená imunita je širokospektrální a m-RNA vakcína aktivuje jen nějaké užší frekvence. Proč jsou vakcíny založené na oslabeném viru nebo virovém vektoru méně účinné (čínská a ruská) než ty m-RNA je matoucí. Praxe ukazuje, že protilátky starším lidem klesají rychleji, ať jsou vybuzeny přirozeně nebo v očkovací stanici. Očkování je zatím nejlepší ochrana snížení těžkého průběhu nemoci. To už jsme slyšeli tisíckrát a nic lepšího není. Kdo neposlouchá, neúměrně riskuje.

Co z toho vyplývá? Pro generaci 50+ je statisticky zásadně rozumné nechat se píchnout a případnou co-virózu přežít bez komplikací a následků. Obávat se v seniorském věku genové manipulace, načipování či působení magnetického pole je dětinské.

Chápu, že mladí jsou hybnou silou a mají svůj osobitý názor na život. Nepodléhají snadno propagandě a zařídí se po svém. Někteří jsou pro přijetí odlišné kultury, jiní pro zřizování non binary toalet. To se nedá pochopit.

V dobách ještě normálních nás rodiče bez keců nechali očkovat na TBC, obrnu, černý kašel a neštovice. O vakcíně nikdo nepochyboval a zachránilo to mnoho životů. Zřejmě i tehdy se vzácně vyskytly případy s odmítavou reakcí, ale neexistující sociální sítě nás nemohly informovat ani strašit. Na infekční nemoci ani vakcíny se neumíralo.

Co vede odpůrce očkování k zuřivé zarputilosti? Myslím si, že v naprosté většině případů je to odborná neznalost a snaha o jakousi osobní vzpouru proti chaosu moderní doby. Já se více obávám, že předkládané vakcíny jsou proti covidu nedostatečně účinné, než toho, že škodí. Navíc lze předpokládat, že vakcína chrání naočkované i placebo efektem.

Je rozumné jít do boje bez štítu a čekat na smrtící střelu, která náhodně zasáhne kohokoli, kdo jí stojí v cestě? Více starých než mladých, ale statistiku obejít nelze.

 

Autor: Marcus Wang | úterý 30.11.2021 8:10 | karma článku: 18,94 | přečteno: 668x
  • Další články autora

Marcus Wang

Úsměvy a divy Cannafest 2023

5.11.2023 v 18:29 | Karma: 9,70

Marcus Wang

Úsměvy z výstavy WINE PRAGUE

18.5.2023 v 8:59 | Karma: 8,71

Marcus Wang

Erotická reportáž - EROFEST

24.4.2022 v 14:35 | Karma: 21,14