Anketa: Jak dlouho se chce ženě sexovat, než se začne nudit?

Jak dlouhé má být milování? Po výměně „odborných“ zkušeností s kamarády u piva na toto téma, jsem oslovil zkušené ženy a zapsal jejich názory...

Jak dlouho žena „vydrží“ s úsměvem na tváři?

Názory žen 29-56, mladší ročníky se odmítaly vyjádřit...

Lada, 34

Rozhodující je, zda je soulož chtěná nebo trpěná (!) a aktuální fyzická kondice ženy, muž milovaný, nebo náhodný. Univerzální doba zřejmě neexistuje. Prožitek při 40min milování v pondělí může být totožný jako 10min ve čtvrtek. Sex v trvání 1 min neoslní, ale když muž záměrně oddaluje své vyvrcholení kvůli ženě, tak to ruší to. Mám ráda, když se chlap chová přirozeně a přehnaně se neohlíží na mě.

Marta, 48

Za ty roky jsme už s partnerem sehraní, stačí mi 5 minut a on to pak rozhodně přehánět nemusí. Když to trvá moc dlouho, mám pochyby, jestli to vůbec chce nebo se hloupě předvádí. To ať si nechá pro mladší…

Kája, 31

20 min stačí, pak začínám zasychat, bolí to (můj partner je totiž vybaven!) a úžasný prožitek se ztratí, pak už jen čekám na něho a koukám na hodiny.

Juliana, 36

Cože? Co to slovo „vydrží“ znamená? Dělám si legraci… držím ráda. Když to pán umí, ani hodina není dost!

Milena, 34

To je legrační… Když ho mám ráda, tak hodinu. Ale to je na začátku. Podle délky soulože se pozná, jak dlouho jsou partneři spolu.

Eliška, 36

To záleží, s kým to dělá. Já ale stejně s žádným chlapem nezažila orgasmus, takže podle nálady… Takže, dokud se pán neudělá.

Andrea, 40

Pokud přijde odměna v podobě briliantového dárku, tak ať si mě převrací ze všech stran klidně i půl dne. Jinak deset minut a dost.

Lina 32

To se asi nedá zobecňovat. Kdy? Kde? S kým? Kolik máš dětí, kazišuků? Na milování je těžké najít si čas a chuť, když chodí spát v jedenáct večer. Oči mi padají únavou, dříve něž jim.

Stefi, 31

Tak s bývalým manželem se mi nechtělo vůbec, ale musela jsem ho “obsluhovat”, aby nebylo zle. Výmýšlela jsem triky, jak ho co nejrychleji udat. Ale teď s novým milencem, mě to baví i hodinu v kuse.

Mona 34

Nikdy jsem o tom nepřemýšlela. Začátky vztahu jsou plné sexu. Pak to upadá.

Růžička, 29

U nás doma to máme každý den jinak. Milování není SEX, ale umění, zábava a kvalitní prožitek. Jak dlouho to trvá záleží na náladě a času.  Bleskově na parkovišti u lesa 2 minuty, ale někdy doma to může být program na celý cen. Teď když jsem v těhotná, tak ubírám na divokosti kvůli zdraví minimka.

Káča, 56

Já se nenudím! V mém věku je to dost přednost…asi, že?

Klaudie, 36

To je na obou, ne? Ale delší sex než hodina, je zbytečná křeč, všechno dře a bolí. Je to ale spalování tuků jako cardio ve fitku. Zábava pro chudý. Ale žena by měla dostat odměnu za výkon.

Lena, 32

To přece záleží na partnerovi… Já se přizpůsobím.

Olina, 32

Co je to za otázku? Podle mne neni soulož nudná nikdy!

Sylvie, 46

Divná otázka, jak s kým. 1 hodina je v cajku. Zvedám svou odpovědí průměr českých žen?

Mária, 43

20 min a dost! Další hekání je pro ego partnera, pro smích a sousedům na truc.

ada, 54

Chvilku po orgasmu mě to přestává bavit.

„Pánové, tak na tyhle dámy pánové pozor, nehrajte si na hrdiny. Jak vám usne, máte smůlu…“

 

No, a máme to! Chtěli jsme být chlapáci za všech okolností a teď víme, že existuje zdravá mez.  

Když už se „dostatečně“ známe a partnerka od nás nemůže čekat více, než čeho jsme obecně schopni, společné řádění v posteli delší než 15 min je důkazem, že nás stále MILUJE!

 

 

Autor: Marcus Wang | sobota 15.8.2020 10:45 | karma článku: 27,75 | přečteno: 2525x
  • Další články autora

Marcus Wang

Úsměvy a divy Cannafest 2023

5.11.2023 v 18:29 | Karma: 9,70

Marcus Wang

Úsměvy z výstavy WINE PRAGUE

18.5.2023 v 8:59 | Karma: 8,71

Marcus Wang

Erotická reportáž - EROFEST

24.4.2022 v 14:35 | Karma: 21,14