Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wendolene

11. 9. 2008 20:43
Stale nechapu, proc by se Evropa mela

prizpusobovat  muslimum a ne naopak. Kdyz chci bydlet nekde v Arabii, tak se musim prizpusobit jejich zvykum a nelitat po ulici v minisatech. Pokud se muslimum nelibi, ze nemohou nosit burky ci turbany, at jedou zpet do jejich pouste. Nikdo je nenuti byt v Evrope.

Muslimove nas nerespektuji, nechteji se prizpusobit, jsou jako sul na otevrene rane...Rv

0 0
možnosti
Z

Zawgat_Mohammed

13. 9. 2008 7:25
Re: Stale nechapu, proc by se Evropa mela

A co komu vadi na satku na hlave? Jeste pred par desitkami let to byla bezna praxe.

Proc bych nemohla zit v Evrope? Narodila jsem se zde, vyrostla, studuji zde....kam mam jit, kdyz zivot jinde neznam a nestojim o nej?

Proc nemam pravo ve sve vlasti praktikovat svou viru?

0 0
možnosti
S

Semper2

11. 9. 2008 18:51
Ekuména s dáblem

Evropa se kvapně blíží nové supertotalitě.

Zakážou ženským nosit šátek, a aby to nevypadalo tak trapně (a diskriminačně, ano právě tihle lidé chtějí zavádět antidiskriminační zákony...), přidají křížek na krku, pak sundají kříže ve školách, jako se o to pokusili v Bavorsku a Itálii. Pak už jen čip pod kůži současně s poukázkou na slevu v Tescu. Policajti v Čechách budou mít pohotovost - co kdyby se ve frontách na pokrok lidi samou nedočkavostí ušlapali....

To píšu taky pro tebe kione, abys chápal o co tady jde. Muslimové, islamismus to je jen zástupný problém.

Vytvoří, resp. už vytvořili nové globální kvasináboženství a pseudo víru. Ekuména s d´áblem pokračuje.

Poslední slovo však mít nebudou.

0 0
možnosti
JM

Hucul

11. 9. 2008 15:02
Kovbojove se satkem pres pusu,

nindzove v stejnokroji a muslimske zenske oblecene ve stanu nemaji mezi slusnymi lidmi v Evrope co delat. Proc? Protoze v nasi kulture se slusny clovek prezentuje svym vzezrenim. Barvou vlasu, tvari, zakladnimi to kameny pro popis pripadneho pachatele trestneho cinu. Nebo mi snad projde, kdyz si dam pres pusu satek a pujdu do banky? Neprojde, protoze TO DELAJI LUPICI. A tecka. Budte si muslimkami ve svem soukromi, damy, ale nesnizujte laskave bezpecnost radoveho obcana na ulici tim, ze narusite nase tradicni rozpoznavani podezrelych osob.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

11. 9. 2008 22:21
Re: Kovbojove se satkem pres pusu,

Barva vlasů jako identifikační bod? Dnska, když si pomalu na každém rohu můžete vybrat z desítek odstínů barev na vlasy? Barva vlasů se nepíše ani do dokladů - a kvůli muslimům to jistě není.  

0 0
možnosti
S

Semper2

11. 9. 2008 0:58
Dobré !

Nejčko sem to teprv čtl. Mladá holka a má rozumu víc, než celá slavná neobolševická EU. Eminente, karma.

Pokud se někomu nelíbí příliv muslimů, pak je třeba tomu čelit restriktivní imigrační politikou, event. repatriací do země jejich původu. Ne znásilňováním jejich kultutry a náboženství. R^

0 0
možnosti
Z

Zawgat_Mohammed

11. 9. 2008 7:26
Re: Dobré !

Presne tak.

Zakaz satku  ty zeny vycleni ze spolecnosti. Ty potom nebudou studovat, nebudou pracovat, ale budou sedet zavrene doma. Nebo vzniknou soukrome skoly a soukrome podniky prave pro tyto zeny.

Francie udelala krok k tomu, aby vznikla paralelni spolecnost. Ve stredoveku takto zili zide, pokud Francie nezmeni svou politiku, zacnou vznikat muslimska ghetta analogicka tem zidovskym.

Hidzab, zdanliva malichernost, je pro mnohe velmi dulezitou veci. Je to soucast jejich osobnosti, jejich Ja, je to neco, co nosi s hrdosti, jejich soukromi, jejich talisman, jejich presvedceni, jejich intimni vec, symbol zenskosti, modni doplnek. To vse v jednom je tenhle kus latky, ktery jim chteji vzit.

0 0
možnosti
S

Semper2

11. 9. 2008 0:49
Zakázat šátky - i v Mrákově? Hyn sa hukáže Soroši

Nevím, vo čem tu "tolerantní" levičácí, ty helvítí, medytýrujou: At´ si kdo chce nosí jakej šátek chce.

Ještě 25rokama nosily všechny paňmámy na Šumavě taky šátek - ale i malé holky. A ani komošovi to nevadílo. Jen flámišky , ty jó, páč na ních nebul k poznání ten rudej šátek pyjonýrskej

Jedte se podívat v neděli do Mrákova , nebo Koutu na Šumavě. Všechny ženské v kostele mají šátek na hlavě - a jakej pěknej bavorskej. A voblečný sou do flámišky a kanduše. A vo svátcích na hrubou mši noseji ešče velkou plínu. To mušíte vidět. A jak jim to sluší, panečku, víc jak Vám čtenáří a čtenářky toho Kosmopolítánu, co se voblíkáte u toho Huga Bossojc, u tý Kenvelovic Ráchel a taky Vorsejový.

Bul bych proto, aby se nošení tich šátkůch podporovalo - to beze srandy.

Napsal sem to po našem, ale myslim to vážně, holoto pražská. Tak toho nechte. Než vezmu čakan a pustim psy.

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

11. 9. 2008 11:05
Re: Zakázat šátky - i v Mrákově? Hyn sa hukáže Soroši

naše kultura je naše kultura. cizinec není našinec.

0 0
možnosti
S

sphagnum

10. 9. 2008 20:02
šátek

Šátek je manifestací toho, že muslimští muži jsou nadržená  prasata, kterým stačí vidět kus vlasů aby ženu nechutně obtěžovali. Odvolává se na verš v koránu říkající " s manželkami proroka mluvte jen přes závěs", nechápu jakým krkolomným myšlenkovým pochodem se došlo k tomu, že si ten závěs má přetáhnout žena přes hlavu, místo toho, aby si ho před obličejem držel dotyčný slintající muž.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

11. 9. 2008 11:19
Re: šátek

Podprsenka a tričko, potažmo sukně, "je jen manifestací toho, že evropští muži jsou nadržená prasata, kterým stačí vidět kus ňadra (zadku), aby ženu nechutně obtěžovali." Jak jinak vysvětlit, že v Jižní Americe nebo v Africe mohou ženy volně pobíhat polonahé (v 2. případě častokrát i muslimky), zatímco u nás musí být náležitě oděny, a že ty zatvrzelé bigotní Evropanky se svou středověkou morálkou se svého zvyku zahalovat si poprsí a zadnici nechtějí vzdát dokonce ani v místech, kde je zvykem chodit bez těchto kusů oděvu a je to dokonce i praktičtější? A přitom by každou nahatou ženskou v jejich zemích okamžitě zavřeli... ;-D

0 0
možnosti
L

Leopoldo

10. 9. 2008 18:34
Nemá na vybranou

Vec nespocívá v tom zdali se to líbí,nebo ze je to v móde.Ta opravdová tragedie pro ty zeny je v tom ze ten sátek musí nosit.Nenosit sátek,je tak hrozné jako vyjít na ulic nahá.A to není k smíchu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
V dnešním světě pro mnohé blázen - věřící člověk.

Seznam rubrik