Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

simsII

14. 2. 2011 12:44
takže jste byla

na Andamánech, ale v celém vyprávění ani slovíščko o původních obyvatelích - malých a velkých Ongijech. Z jejich způsobu života by se mohli dnešní civilizovaní lidé docela učit.

0 0
možnosti
A

adriena.v

15. 2. 2011 10:58
Re: takže jste byla

Zdravim, mate pravdu, ze o domorodcich se vubec nezminuji. Za nas kratky pobyt jsem mela pocit, ze indicka vlada dela maximum, aby je od turismu ochranila. Domorodce neni mozne navstivit, mluvt s nimi a dokonce ani z dalky vyfotografovat. To je samozrejme skoda, ziji zde puvodni narody s uchovanym tradicnim zivotnim stylem. Pokud muzete napsat neco vice, tak se vsadim, za nejen ja budu rada, kdyz se to dozvime! Diky za pripomenuti! 

0 0
možnosti
PH

Gibon

14. 2. 2011 12:20
Jak osvěžující

Jak osvěžující vychutnat naprosto pozitivní a pohodovou zprávu. Mezi těmi všemi nenávistnými diskutéry. Děvčata, děláte to nejlepší, co můžete. Cestujete a na to, co se děje v politice doma i ve světě se díváte z výšky svého pozitivního přístupu k životu. Kéž by bylo více takových odvážných mladých lidí, kteří ještě nezapomněli, že existuje vedle internetu i reálný svět s reálnými lidmi. Myslím si, že právě tam, kde se pohybujete se nalézá onen gibbon. Bohužel správně psané slovo pro můj nick už bylo zabrané. Ale Gibon s jedním b je čarodějný a bájný kámen v keltském prehistorickém sídlišti mezi Louny a Rakovníkem. Takže svým způsobe, i to jedno b je správně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1896x
Novinky z mé cesty na:
http://blechavbatohu.cz/
a na FB:
http://www.facebook.com/pages/Kolem-sv%C4%9Bta-s-blechou-v-ba%C5%A5ohu/203083496374699

Seznam rubrik