Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv nesouhlasím - přestože mi kofola ani kola nechutnají a jsem dospělá. Když jsem byla malá, tak se prostě řeklo, že je kofein nezdravý a tak se káva a kofola nemá dětem dávat, ale neexistoval žádný zákaz. Nechápu, jak to souvisí s alkoholem. To nejspíš za chvilku zakážete i čokoládu, ne?

3 0
možnosti

No tak to zakážete. A co si myslíte, že se stane. Jasně, děcko si to samo nekoupí. Koupí mu to někdo starší. A když děcko přistihnete, jak to pije, tak se stane co? Zavřete děcko do polepšovny, nebo rodiče na Mírov, nebo co? Zákony, které nejsou v praxi vymahatelné jsou k ničemu, kašpare!

4 0
možnosti

Vážený autore, Vy se domníváte, že nějakým zákazem dosáhnete toho, že děti nebudou pít energetické nápoje? Nevím, možná jsem jakási "černá ovce", ale pokud si dobře pamatuji, tak ty nejpřísnější zákazy jsme jako kluci obcházeli jak se jen dalo... Maně si vzpomínám, jak i mí rodiče mi přísně zakazovali kouřit... a jak to dopadlo? Začínalo se kouřením "doutníků" z rákosí (jak mně bylo po nich blbě a o průjmu raději ani nemluvím) a v 9. třídě ZDŠ se vždy našel nějaký spolužák, který měl nějakou tu krabičku cigaret u sebe... a v prváku na průmyslovce jsem už stával fronty na tvrdé Sparty i já... Takže si strčte ty Vaše zákazy někam do pozadí... ta dítka je budou pít o to více, čím přísnější bude postih.

0 0
možnosti

Stravovací návyky by si děti měly přinést z rodiny, žádný zákon to za rodiče nevyřeší. Podívejte se někdy do hyper-super - dětská kofola, dětská šunka, myslím, že kdybych vytvořila nálepku Dětský RUM, že by to hloupé matky kupovaly taky.

2 0
možnosti

Jeste si nekdo mysli, ze ANO nejsou levicaci a etatisti jako poleno?

6 0
možnosti

Táhněte vy všichni zakazovatelé a dobroserové do horoucích pekel a už se nevracejte!

4 0
možnosti
Foto

K10a98r37e33l 93M97á24d21l56e

28. 5. 2015 15:23

ANO, vy jste taky dárečkové.... Automaty s ŘEPKO-KOLOU do každé školy.

3 0
možnosti

Proč tak troškaříte?

ZAKAŽTE VŠECKO A VŠEM!

Pak už určitě nastane ten kýžený blahobyt.

5 0
možnosti

buzerovat , zakazovat...   jděte se s tím obodat . Pamatuju si jak nám děckám zakazovali kofolu protože je prý  TÁÁK STRASNE ŠKODLIVÁÁÁÁ  neb obsahuje kofein  a dnes už po tom neštěkne čokl.

Zaleste s takovýma krávovinama do ďury a proboha nevylejzejte. Postarejte se raděj o to, aby se tady nekradlo, nerozkrádaly veřejné protředky policie a justice dělala svou práci atd a nechte starost o děti JEJIM RODICUM..

6 0
možnosti

J70a13r10a 10R16a84n30k

28. 5. 2015 19:42

Tak uplne nevinevinne nejsou, kdyz nakouknete do lekarskych magazinu (treba British medical journal), zjistite, ze diky zvysene srdecni palpitaci uz take spousta lidi zemrela..... u deti bych snad byla opatrnejsi, pomaha to k hyperaktivite.

1 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 591x
Předseda zdravotního výboru, člen hnutí ANO

Seznam rubrik