Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J33a59n 85K95o79z84á29k

26. 5. 2016 15:30

Kolega byl jeden rok v Japonsku. Kouří se tam téměř všude. Mají nejvyšší délku života. To zakazovačům nevysvětlíte.

3 0
možnosti

Je to taková dobrá finta na lidi, jak bojem proti kouření odvést pozor od nekvalitních a spíše škodlivých potravin a nápojů, které lidi konzumují denně - a v podstatě všichni. To by Vás, jako onkologa, mělo zajímat především. Tolik bylo napsáno o škodlivosti např.aspartamu-umělého sladidla (rakovinotvorného). A přitom se dává dál do sladkých nápojů. A ty pijí především děti a mladiství.

1 0
možnosti

...odvést pozornost...

0 0
možnosti
Foto

Žádné zdraví nekuřáků neignorujeme. Nikdo je přece nenutí kuřácké restaurace navštěvovat, pokud tam vstupují, tak na své vlastní riziko a bez donucení. Kuřácké restaurace jsou viditelně označeny, dokonce obrázkem, takže se nemůže stát, že by tam omylem zabloudil analfabet. Někteří odborníci dokonce tvrdí, že větším nebezpečím z onkologického hlediska je azbest. Proč se žádný politik nezasadí o to, aby likvidace azbestu byla levná a proto přístupná všem? Asi proto, že to země na západ od nás nemají a my je musíme kopírovat úplně ve všem, protože . . proč vlastně? Možná proto, že nekonečný "boj" proti kouření umožní další zvýšení spotřební daně z tabáku a z cigaret?

5 0
možnosti

J25a43r23a 63R24a90n38k

26. 5. 2016 2:04

Leontyno, likvidace azbestu neni levna nikde, musela jsem za obal na bojleru zaplatit 6.000.--$, hosi prisli ve skafandrech s maskami, jak v prvni svetove, nikdo s tim nechce pracovat.

0 0
možnosti

Stačí se podívat do Vašich blogů a je mi jasné, že jste notorický zakazovač, téměř inkvizitor. Jedna z nejhorších odrůd lidí.

9 0
možnosti

Hm. Jsem někdy až agresivní nekuřák a rozhodně jsem pro to, aby hospody nebyly zakouřené. Avšak...

Nekouření v hospodách nelze docilovat buzerací a šikanou, stačí jen zrušit výjimky o čistotě ovzduší pro restaurace. Ať si to pak majitel zařídí, jak chce. Existenci vyhrazených kuřáren (tedy postavených tak, aby člověk vstupující do hospody nemusel kuřárnou procházet a ze kterých nepůjde smrad do hlavního lokálu) však považuju za mnohem lepší, než hlouček kuřáků před vchodem, přes který se musím prodírat a který smrdí do oken lidem bydlícím nad hospodou. Jestli chcete dělat něco smysluplného proti kouření, dělejte účinnou osvětu. Zákazy na úrovni buzerace jsou většinou kontraproduktivní. A přísný protikuřácký zákon buzerační jednoznačně je. Tím docílíte spíš toho, že někteří puberťáci, kteří by jinak asi nezačali kouřit, začnou z prostého trucu a protestu. Asi jste nikdy neměl pubertu, že?

6 0
možnosti

Nejsem kuřák, ale k tomuto tématu mám jedinou mantru: zakázaného největší koláč. Jsou jiné způsoby, jak kouření omezovat, ale ne zákazy a příkazy, pane doktore.

11 0
možnosti

J50a76r87a 66R70a88n23k

26. 5. 2016 2:05

A predstavte si, ze si na ty zakazy jinde zvykli a puby a restaurace jsou vice narvane, nez kdy predtim a je prijemne prijit domu a nepachnout.

0 0
možnosti

To je nějaký mesiášský komplex? Nařizovat, zakazovat, kontrolovat....aneb my vám za vaše peníze nařídíme co je pro vás nejlepší i kdyby se vám to nelíbilo

15 0
možnosti
Foto

Způsob vašeho uvažování je poněkud podivný. Na druhé straně je to ale lákavé, viďte, zasahovat druhým do jejich životů a majetků. :-/

15 0
možnosti

Drahý pane, nechte lidi žít podle svého a ne podle sociálního inženýrství. Ve Valašském Meziříčí je restaurace Přístav, kde majitel zakázal kouřit. Výsledek byl, že klesly tržby o 60 procent a po půl roce opět povolil kouření.

Jsou zde další nekuřácké restaurace, ale ty žijí jen přes obědy. Večer jsou plné ty kuřácké, ne všechny, samozřejmě. A já si říkám, čím si to vysvětlit, když je zde, dle médii, tak velké volání po nekuřáckých restauracích.

13 0
možnosti

Kavka

pro vás a blondýny: kdyby platil zákaz kouření v hospodách, z restaurace Přístav by neutíkali zákazníci ( protože by si tím nepomohli) a tržby by neklesly. Ještě něco ?

1 5
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 591x
Předseda zdravotního výboru, člen hnutí ANO

Seznam rubrik