Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejenže zdravotní sestry během služby různé tiskopisy (lépe řečeno protokoly pro průběh léčby pro pacienty) tužkami vyplňují, ony si je musí na dny další pomocí PC a tiskárny samy vytisknout.

0 0
možnosti
VV

Ono by stacilo prevzit zkusenosti ze zahranici. Ale to by pani poslenci nemohli vymyslet dalsi nesmyslne zakony a pozmenovaci navrhy k nim.

On ten preisdent Wilson mel pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Co obnáší být členem zdravotního výboru, že ještě stíháte být onkologem v nemocnici?

0 0
možnosti
JR

J54a90r73a 78R48a73n82k

17. 3. 2017 22:39

R^stejne povolani v Kanade a vidim ten maximalni rozdil!!

0 0
možnosti
MC

Dobrý nápad, ale Ano špatná volba.

0 0
možnosti
Foto

proč? Napadá mne jediné, že by si v ODS nebo ČSSD víc nakradl.;-D Po vstupu ANO do politiky výrazně klesl počet kauz a lumpáren v politice a politické strany jsou bez peněz. Čím pak asi? Dokonce je to přinutilo svorně proti ANO schválit limit na volební kampaně.

0 0
možnosti
BH

B38o57h55u19š 71H59a82v17e36l

17. 3. 2017 19:03

Tleskám, vím, že autor používal a podporoval IZIP, proto zná problém i řešení. Doufám, že se podaří argumenty zacpat ústa dr. Kubkovi.

2 0
možnosti

To je pěkné, jak voláte po debyrokratizaci zdravotnictví. Proč tedy velmi úspěšně zvyšujete byrokratickou zátěž pro drobné podnikatele?

3 2
možnosti
Foto

protože mnozí(v podstatě ale všichni) podváděli a šidili stát. Někteří o "drobné" jiní o miliony.

0 0
možnosti
ZH

R^

Jistě by to pomohlo, před asi 5 lety jsem v nějakém německém tisku četl, jak zavádějí elektronizaci v nějaké nemocnici v Hamburku. Každý pacient dostal náramek s čárovým kódem a bez pípnutí nedostal ani acylpyrín. Cílem bylo nejen snížení byrokracie, ale hlavně, vyloučení omylů v dávkování, nebo aby se náhodou nepodali léky, které jsou kontraindikovány. Ovšem u nás z toho parlament a ministerstva udělají zlatý důl pro IT firmy, to je jisté. Pokuď by teda doktoři a ředitelé nemocnic opravdu chtěli zavést elektronizaci, pak by si měli prostě vybrat to nejlepší/nejvýhodnější co je k mání a koupit to. Jakmile se to stane politikum, bude to stát 3x víc a pravděpodobne se budou 20 let vychytávat mouchy.

Jako naprosto ideální, i když z říše snů, bych si představoval jednotný evropský systém dat, aby si doktor v Hamburku, když při úrazu upadnu do bezvědomí, pomocí mojí zdravotní karty rychle zjistil všechno, co o mém zdravotním stavu potřebuje vědět, a nemusel shánět překladatele a volat do Čech. :-)

2 1
možnosti
JR

J47a13r39a 96R53a85n97k

17. 3. 2017 22:42

Souhlas, ja jdu na masaz nebo k chiropraktorovi, kdyz se vymlatim na lyzich, ale to vse je okamzite na komputeru toho, koho navstivim 300 km jinde, stale ve stejne provincii, jen roentgenove snimky a medikace, proste to nejnutnejsi.

0 0
možnosti
MS

Co si pamatuju,tak pokus o elektronizaci dokumentace mohl fungovat už s IZIPEM,ale zahodili ho sami lékaři neochotou do něj zadávat údaje o pacientovi,takže v čem bude oproti IZIPU posun?

1 0
možnosti
DK

Souhlasím, ale mám obavy, že dojde: nemáme prostředky na PC, IT, programy a kurzy. A na vše jsou třeba peníze. A jen na okraj: můj starý tatínek nedokázal pochopit, proč v době PC je potřeba tolik lidí a já vždy odpovídala, že někdo tomu PC musí dát nažrat;-D, čili data se musí vložit. Nicméně, do dnešního dne třeba nechápu, jak to pan Baťa dělal, že platil mzdu za týden, měl spoření pro mladé...a vše mu v té době klapalo...

3 0
možnosti
JR

J57a94r82a 73R40a18n56k

17. 3. 2017 22:43

Dobre napsaneR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 591x
Předseda zdravotního výboru, člen hnutí ANO

Seznam rubrik