Diskuse

Žehlení

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já nežehlím vůbec nic. Už nemám ani žehličku.

Kupuji si takové věci, které se žehlit nemusí. Dnes už takové existují. A vyprané prádlo věším tak šikovně, že je jak "vyžehlené".

Připomněla jste mi dobu dávno minulou, kdy jsem musela žehlit např. plínky a povlečení. Ještě dnes mi je z toho špatně.

1 0
možnosti
Foto

Jo, a karmu jsem Vám dala. To Vaše žehlení si to fakt zaslouží R^

1 0
možnosti
Foto

J18a48n86a 78M53a85j25o92v82á

23. 11. 2014 13:34

Žehlím nerada a protože se počet obyvatel a tedy i zásobovačů prádlem, v našem domě rozrůstá, žehlím nerada delší dobu. Když je prádla metr do výšky, občas začnu druhý metr :-).

Nežehlím s kávou, ale se sklenkou vína a taky u filmu (většínou u dokumentů na které bych jinak neměla čas) a vytrucovala jsem si parní žehličku, takže to jde svižně a spálení nehrozí. Nicméně oblíbená činnost se z toho nestane, ani kdyby mi žehlička celou dobu povídala pohádky.

3 0
možnosti

Jo, o té parní žehličce jsem taky uvažovala;-D. Ale teď, kdy frekvence žehlení je tak 4x za 3 roky, jsem se na to vyprdla a koupili jsme raději dědkovi svářečku;-D;-D.

3 0
možnosti

Můžu se zeptat, CO všechno žehlíte? Postupem doby jsem zjistila, že když si dám práci s věšením prádla, kromě pánských košil  a asi dvou mých halenek z hodně mačkavého materiálu (které proto nosím zřídka ;-D) není třeba žehlit v podstatě nic...a volný čas je lepší věnovat bu´d rodině, nebo svým koníčkům

4 0
možnosti

Také žehlím skoro nic;-D. Trika hážu na šňůry rovnou na ramínkách, následeně seberu a jak to je, narvu do skříně. Žehlím jen to, v čem jdu k dochtorovi, jednou za čas;-D.

2 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 921x
Jsem snad úplně normální žena s občas bláznivými nápady..