Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobry den,

rad bych vam jen napsal nasledujci... snad i trosku povzbuzeni...:-)

sneznice josu opravdu super... prochodili jsme na nich s kamarady par hrebenu a to natezko s batohya stany a vsi vybavou k tomu potrebnou..... je to sice pomale ale pro hluboky snih a prochazky super...... ale....

pozor na bezkare moc bych jim nelezl do stopy :-) mam vlastni zkusenost ze i v miste kde to jinak neslo a museli jsme kousek po stope proste jit dostali jsme nejednou vynadano i prez to ze jsme vlastne bezkarum stopu defacto upravovali udusavanim :-)

a k bezkam.......:

zacal jsem s nimi cca v 31 letech kdy jsme jeli se zenou ... nikdy jsem na tech dvou dlouhych prkynkach nestal ale musim vam rict ze vsechny ty pady, nezvladnute zatacky, ruzne roznozky a dokonce i zapichnuti se do snehu byly takova sranda ze jsem se za jednu sezonu ( coz u mne byly cca tri az ctyri vylety) naucil jaks taks jezdit na bezkach a tak jsem si to zamiloval ze ted jezdime kazdy rok a dokonce budu priste i zaprazen za sane aby s nami mohla nase mala dcerka.....

takze sneznice ano je to super ale bezky...... parada

hlavu vzhuru a pri kazdem padu si vzpomente a zasmejte se stoji to za to :-)

bezkam a sneznicim zdar a horam nejvetsi :-)

0 0
možnosti
JV

;-Dděkuji vám za povzbuzení. Musím přiznat, že pády na běžkách jsou většinou opravdu spíš k smíchu, než že by se při nich něco člověku stalo. Možná až Pejsková bude trošku víc vycvičená, zkusím ty prkýnka přeci jen nazout. Sněžnice jsem už taky zkusila - zapůjčené a byla jsem nadšená. Člověk je pomalý, ale dostane se do míst, kam to normálně v zimě nejde a je to prostě PARÁDA!..Přeju vám krásnou zimu a hodně zábavy se sněhem a s rodinou :o)

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2147x
Po téměř třiceti, letech strávených v Praze, jsem se přestěhovala do hor. Krušných. Z velkoměsta do přírody, skoro samoty. Tento přesun mi přinesl a přináší řadu překvapení, různých situací, těžších i komických.

Chci se s vámi o ně podělit. Možná vás pobaví, možná vás naladí také na cestu z města.