Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

o. k.

11. 11. 2009 0:46
oprava

vyhodil ten bývalý g. ř. VoZP děti ze školy a ujal se bydlení v tomto domě blízko náměstí. Tady se musí řešit všechno, jinak nás uválcují a necháme bývalé komunisty, aby si hráli na ruské oligarchy. Je to humus.Rv

0 0
možnosti

o. k.

11. 11. 2009 0:43
Vyhazují se i děti ze školek

Ten článek je mrtvý, téma je živé a je nutné jej řešit. To v Novém Boru si zakoupil škodu bývalý g. ř. VoZP a vyhodil děti a nikdo mu nic neprovedl a bydlí tam a hraje si na krále. To je co? Tak proč by nemohl Ráth, když může nějaký bývalý voják.[>-]Jo, bývalý člen KSČ.

0 0
možnosti

lesicatko

10. 11. 2009 11:33
Zase jedna nekompetentná

Skutočne chcem vidieť psychológa, ktorý povie, že deti potrebujú stabilitu v detských domovoch. Deti potrebujú rodiny, nie decáky, bežne sa vo svete rušia a deti idú do siete náhradných rodín, len ČR má najviac detí v decákoch na obyvateľa z okolitých krajín a v  situácii, keď sa na decák nedostávajú peniaze si členka ODS ani nevie predstaviť, že by sa to dalo využiť práve na to, aby tie deti išli do rodín.Načo je inštitút profi rodičovstva ?  Ako to, že v tom Nórsku / sociálny štát, že ?  / už decáky nemajú ?

Nie sú takto náhradné rodiny aj platenými profirodičmi oveĺa lacnejšie pre štát ?

A oveĺa humánnejšie ?

Takže tá kritika ide po povrchu - ak by išla do hlbky, tak privíta likvidáciu decáku a bude tvrdo vyžadovať, aby tie deti išli do rodín.To by sa niekto zapotil, kým by to splnil.

Ale bolo by to v záujme detí, ktorým ČR priznáva právo na rodinu v rámci dohovoru o právach dieťaťa. Ten záujem dieťaťa je tu nad politikou. Alebo sa na neho zvysoka kašle ?

0 0
možnosti

pralinka_rumova

10. 11. 2009 13:17
Re: Zase jedna nekompetentná

Asi neumíš číst po našem, že nechápeš, o čem je článek? Tady jde o to, že když už ty děti v děcáku jsou, tak je šílené je stěhovat na druhý konec kraje, jen proto, že se to zdá Rathovi výhodné nebo se to nějakému jeho kámošovi hodí (ta budova:-/). Já jsem četla jiná čísla ohledně nákladů rekonstrukce. A to je jedno s druhým, tento kraj (asi i jiné, nesleduji, nebydlím tam) se chová tak asociálně, že jim název strany nelze věřit...

A jistě že děcáky jsou vesměs špatná věc, ale to zas není starost paní starostky, ale jiných institucí. A projít za dětství 5 i více opatrovnických rodin taky není ideální, viz třeba USA.

0 0
možnosti

petruska2

10. 11. 2009 11:23
David Rath špatné kroky všude,kde se podíváš

nevím o jediné věci, kterou by David Rath udělal dobře a správně, kromě vytříbeného vkusu a umění, jak urážet své oponentyR^

0 0
možnosti

Tonda Brno

10. 11. 2009 11:13
Sociální demokracie

už ze svého principu potřebuje sociální případy, aby měla dostatek voličů. Takže z toho vyplývá, že řešit příčiny sociálních případů pro ni je nepříznivé, protože se tím připravuje o potencionální voliče. Pro čSSD je vhodné jen slibovat co komu rozdá zadarmo, tím si získá nejvíce hlavně hloupějších voličů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2380x
Senátorka za Mělnicko a Prahu-východ, starostka středočeské obce Přezletice, členka ODS, vdaná, 2 děti.


www.facebook.com/veronika.vrecionova

www.VERONIKA2010.cz