Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
.

.Camino

29. 6. 2012 7:52
..Svobodu si zasluhuje jen ten, kdo o ni každodenně bojuje.

Ziju na jine planete, ziju v Kanade a nemohu ''neslyset'', co si mistni First Nation preji....aby jejich potomci jeste meli v cem zit.  Vsichni se chovame, jako kdybysme zde meli byt dalsich 200 let...... po nas potopa....proto nekdy rozumim lidem, kteri se pripoutaji ke stromum starym 700 let, neni to skoda je za 10 minut porazit?  Mam auto, ale snazim se co nejvice chodit, nebo na kole, ale je to hybrid a pristi bude elektricke.....vim, ze Kanada ma dost oleje, uranu, plynu.....ale proc bych toho mela zneuzivat?Proc se u nas doma musi vse obratit a byt negativni, tady na severu americkeho kontinentu vidim, jak se vse meni a ti zdejsi, ti puvodni se brani a diky lidem, kteri jednaji jako spousta lidi v Evrope ....to vse jde pomaleji a musime vychovavat nove generace.

0 0
možnosti
P

pavel.61.

12. 7. 2012 10:51
Re: ..Svobodu si zasluhuje jen ten, kdo o ni každodenně bojuje.

Choval by jste se ohleduplně k svému ŽP kdyby nebylo ekologistů? Domnívám se že ano neb jste rozumný člověk a netrpíte hladem.  Některé Vaše názory jsou však díky "ekologům" pokřivené a v dobré víře svému ŽP škodíte. (mimochodem "uhlíková stopa" hybridu je větší než u naftového motoru a elektrický pohon díky chemickým akumulátorům případně palivovým článkům také umí zatnout do přírody více)  Kolo Vám schvaluji, já denně dojíždím do práce na kole přes 20km vzdálené a když je sníh nebo náledí valím na vlak - autu se vyhybám)

0 0
možnosti
RH

djelem

28. 6. 2012 10:11
Zelení fanatici jsou největšími škůdci společnosti

Vedle nich jsou i největší naši korupčníci   ubohými břídily - zelení nám vysávají  mnohem víc financí......   Jsou to  novodobí nepřátelé svobody   - komunisté dneška.    Hnus.   Když vykřikují  a demonstrují, vždy je v tom čertovo kopýtko.    Pokud svolává kreatura Liška  demonstraci na podporu odvolaného ministra, určitě je dobře, že byl odvolán.  Podle zelených  škůdců se může i nezasvěcený  lehce orientovat. :-)[>-]

4 0
možnosti
MN

boruvka

28. 6. 2012 10:13
Re: Zelení fanatici jsou největšími škůdci společnosti

R^

3 0
možnosti
PH

petrph

28. 6. 2012 10:10
copak Nečas,

od toho se dal ten primitivismuspřinejhorším čekat-a už skutečně jen dokáže zoufale kopat kolem sebe i do těch kolem sebe  ve snaze se udržet ještě pár dní u koryta. . Ale u Klause je to opravdu šok-veliký  stratég, který tu po dvě desetiletí hraje přímo mistrné šachové partie politiky-a najednou se dá ta okatě na  stranu zkorumpované vlády a to zrovna v době kdy se rozbíhá rozsáhle vyšetřování ze strany justičních orgánů? Rovněž on se bude vymlouvat "že skutečně ale skutečně netušil že ministr Pospíšil chce v nejbližších dnech jmenovat Bradáčovou? Tento člověk, ještě před pár měsíci ohlašoval, že až skončí jeho prezidentský pošt, hodlá politicky oslovit konzervativní část společnosti...otázka je koho chce oslovit po včerejšku... o takovou "silnou, pravicově vyhraněnou osobnost by snad po včerejšku nestáli ani radikálové z DS...

7 0
možnosti
KN

Karl Novak

28. 6. 2012 9:49
Strana zelených žádnou svobodu

neprosazuje. Zelení sledují cíl opačný, donutit ostatní občany plnit jejich zelené cíle.

3 0
možnosti
LV

jilav

28. 6. 2012 12:12
Re: Strana zelených žádnou svobodu

Většinou nereaguji na příspěvky, které se netýkají tématu článku. Na tento příspěvek reagovat musím. Ano, SZ prosazuje svobodu, která respektuje i svobodu budoucích generací. Zelená politika má jediný cíl: předat našim následovníkům tuto zemi i planetu v podobě umožňující život dalším generacím. V zájmu tohoto cíle jsem sám ochoten omezit svoji svobodu jednak v přírodě a krajině, jednak ve věci respektování a naplňování platných zákonů. A zároveň ke stejnému postoji nikoho nenutím, jen získávám stoupence mého názoru. A to je jádro politiky SZ.

3 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Ladislav Vrchovský, publicista, divadelní kritik.

Seznam rubrik