Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
.

.Camino

29. 6. 2012 8:04
Nechapu, proc je tolik protestu proti inovaci.....

pred 2 lety jsem projizdela Tureckem, na kazdem dome, na kazdem panelaku jsou solarni panely, i kdyby pouze pro horkou vodu (pokud maji ustreni topeni, tak i na to).....jsem zde asi jedina, kdo nema deti, presto myslim na pristi generace a nechci mit planetu opic. Proti cemu tady vsichni brojite?8-o

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

14. 6. 2012 13:15
Zelené sny jsou stejně nebezpečné jako

Kalouskovo aktivistické ekonomické inženýrství.

Občan platící daně může jenom plakat.

0 0
možnosti
PH

modrénebe

14. 6. 2012 13:03
Autore,

Já mám roční spotřebu přes10 000 kwh za rok a za vaše zelené nesmysly budu platit o 6 800 Kč navíc. Víte kolik desítek miliard by se ušetřilo? Tak neplácejte nesmysly, opět někoho zvýhodnit nižším DPH na úkor ostatních a další daňové úniky.

2 0
možnosti
LV

jilav

14. 6. 2012 13:23
Re: Autore,

Vaše spotřeba je zajímavá. Můžete ji prosím konkretizovat? Jak jste k takovému souhrnnému čílsu za rok dospěl, co všechno u vás dává dohromady takovou spotřebu?

Jinak: hovoříte o zelených nesmyslech. Které máte na mysli? Jestli zákon o podpoře obnovitelných zdrojů el. energie, pak ten má na svědomí parlament, ve kterém Strana zelených ještě nebyla. Naše představa-podpora solárních panelů na střechách a fasádách budov snižující spotřebu energie dodávané zvenčí a víc nic-ta se vám zamlouvá?

A napište si do vyhledávače na internetu Chytrá energie. Až si ten materiál přečtete, prosím, ozvěte se - váš názor mne bude zajímat. Hezký den přeji.

1 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Ladislav Vrchovský, publicista, divadelní kritik.

Seznam rubrik