Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

aroneček

6. 3. 2012 10:08
Nick ataknevim,sice dbá na správnost gramatiky,

ale nějak se nevyjadřuje k jádru tohoto článku od Ladislava Vrchovského.Já znám Láďu Vrchovského ještě z dob,kdy jsme spolu pracovali na jedné šachtě a můžu potvrdit,že jeho znalost češtiny byla znamenitá.Je vzdělaný a sečtělý.Znal jsem jeho názory a jenom jsem se divil,že se tak změnily,když se stal poslancem po převratu.No a právě nyní jsem udiven,že nějak procítá a to nejen ve věci Václava Klause.A možná tou cenou s malým "c" chce říci,jaká je charakterová cena našeho prezidenta.Jinak jej zdraví F.S.

1 0
možnosti
LV

jilav

6. 3. 2012 11:30
Re: Nick ataknevim,sice dbá na správnost gramatiky,

Zdravím F.S. ! Rád bych si popovídal o těch zmíněných názorech z počátků devadesátých let. Ale neobtěžujme tím zde čtenáře blogu, nemusí je to zajímat. Můj e-mail: ladislav.vrchovsky@zeleni.cz je k dispozici...Pevné zdrvaí přeji a těším se. LV

0 0
možnosti

Paroubkova želvička

6. 3. 2012 9:57
Autor kritizuje Klause a neumí ani psát česky.

To je dobrá vizitka. Možná kdyby se člen předsednictva Strany zelených více staral o zelené a méně o Václava Klause, nebyly by preference této strany 00nic. Ale...když tak o tom přemýšlím, raději se dál starejte o VK a o všechny ostatní kromě sebe. Představa, že by se ta vaše particka znovu vrátila do politky, neřkuli do vlády je děsivá. A představa, co by váš případný návrat udělal s cenami energií je děsivá taktéž!

1 0
možnosti
LV

jilav

6. 3. 2012 11:26
Re: Autor kritizuje Klause a neumí ani psát česky.

Jestli vyděláváte na předražené energii v České republice, nedivím se, že představa návratu SZ do parlamentu je pro vás děsivá. Ano, tu cenu, ale i spotřebu  je nejen možné, ale i nutné snížit. A že to jde, a jak to lze udělat, to najdete zde: http://www.chytraenergie.info/images/stories/chytra_energie.pdf (autor)

0 0
možnosti
FK

ataknevim

6. 3. 2012 9:08
Další ostuda prezidenta České republiky

Vrchovský, že Němci a jejich poskokové neuměj česky, to chápu. Ale alespoň snaživý bloger by měl chápat češtinu a pak mlet, či nemlet nesmysly. Mrknul jste se alespoň  vy na ten text prezidenta republiky? Malá a velká písmena v češtině moc vypovídají.  Nicméně, by si alespoň  FAZ neměly dělat ostudu a zamyslet se nad tím. A vy teprve! Vždycky jsem je měl za seriózní tisk. Jo, časy se mění. A jak mám brát vás?

1 0
možnosti
FK

ataknevim

6. 3. 2012 9:10
A co takhle Klausova cena?

Proč jste v nadpisu u slova cena to slovo napsal s malým c?

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Ladislav Vrchovský, publicista, divadelní kritik.

Seznam rubrik