Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stydím se za české občany, že dávají přednost grobiánství, hrubosti, lži, nenávisti a závisti. Tomu nás naučili komunisti, ano, ale my se v tom klidně vezeme dál! Lež nám nevadí, podvod nám nevadí. Podléháme hloupým naivním řečem, které mezi námi kolují. Je to ostuda!!!

:-)

0 0
možnosti

"K tomu přidejme stoku lží a nenávisti na sociálních sítích..." Nebyly ty stoky náhodou dvě? :-)

0 0
možnosti

Hradní a proruská? :-)

0 0
možnosti
Foto

Když Topolánek si napíše na billboard "Ani vítač, ani kývač", všichni mu tleskají. Když si něco obdobného napíše tamtéž Zeman, hned je oheň na střeše.

1 2
možnosti
Foto

Jednak si nemyslím, že by mu všichni tleskali, druhak si nemyslím, že je to totéž a za třetí je to celé směšné. Uprchlíků tu máme asi 12 a prezident to, jestli sem přijdou či ne, nemůže ze své pozice ovlivnit.

Smutná je hloupost a neinformovanost lidí, kteří si nevšimli, že něco jako "migrační krize" je téma, které u nás živí individua typu Okamury a Zemana, zatímco do Evropy už oproti roku 2015 proudí desetina lidí, pročež jsme na číslech jen o něco vyšších, než pře celou tou krizí, navíc úřady už azylová řízení zvládají a tisíce lidí jsou měsíc co měsíc deportovány.

1 0
možnosti
PB

..... a co ste tem chcel, mladíče, vlastně říííci ;-D?!?

2 0
možnosti
AK

Politici EU migrantskou krizi nezvládli a nezvládají ji nadále.

Jediné co dokázali vymyslet, je vynadat těm, kdo se rozhodli bránit invazi afroislámských agresivních primitivů vlastními silami (tranzitní země), nebo jak je vnutit svým sousedům (cílové země) . To v poslední době ještě vylepšili soudními žalobami vůči těm, kdo chápou, že kvóty jsou ptákovina a ne řešení.

Pochopitelně vede duševní impotence těchto politiků, kteří nehodlají ukončit neformálně zavedený bezvízový styk se zeměmi Blízkého Východu a Afriky, k růstu preferencí extrémistů a populistů. Jenže zhoršení bezpečnostní situace v EU není vinou extrémistů ani populistů ani jejich voličů, ale jen a jen těchto politiků.

A samozřejmě se stala migrantská krize tématem jak našich parlamentních voleb, tak volby prezidentské.

A ať už prezident může nebo nemůže to nebo ono, bylo pro řadu voličů rozhodující co si o tom prezidentští kandidáti myslí.

A vyhrálo Tato země je naše a Když si pozvu hosty neposílám je na oběd k sousedům nad 2600 bychom jich zvládli (Drahoš v červnu loňského roku)...

3 1
možnosti
Foto

Jaká štvavá kampaň? Podepsal Drahoš ten štvavý pamflet proti xenofobům (=normálně smýšlejícím patriotům) nebo nepodepsal?

6 8
možnosti
Foto

Nahlíženo Vaší akomodací přes antireflexní vrstvu to tak může vypadat.

Pokud Vy něco nazvete štvavým pamfletem, tak byste si ho měla nejdřív přečíst, neboť v preambuli výzvy stojí:

"Cílem této výzvy není zlehčovat skutečná rizika plynoucí z imigrace."

A nějaký Váš kolega rozesílal mailem takovouto lahůdku:

-

Předmět: RE: Re: Fwd: FW: Ožralý Drahoš !!! Tu kreatůru volí jen jemu podobní

https://www.youtube.com/watch?v=-AvGftZBeMo&feature=share

-

Tak se hezky pokoukejte a tvůrcům zatleskejte. Mail hlavního rozesílatele máme, včetně textů k tomu, které zde ze slušnosti nemohu uveřejnit.

3 2
možnosti
JH

J13i78ř12í 30H54o63r41á15k

29. 1. 2018 17:57

Mladý, nadějný, odsuzující staré, kteří podléhají stereotypům, zpátečnictví, opatrnosti, nechtějí budovat světlé zítřky, kazí budoucnost. Mladý budovatel věřící v jednu jedinou pravdu, která přichází z Bruselu. Nebylo už to tu náhodou za posledních 70 let několikrát jen s opačným znaménkem?

Pro mladého budovatele kapitalizmu: trochu uber, ty studie mezinárodních vztahů a politologie nahraď fyzikou, chemii, matematikou, tam ještě pořád platí, že jedna a jedna je dvě, zeptej se otce nebo dědy, jak to kdysi bylo, co fungovalo, co ne, jakou s politikou a životem mají zkušenost oni a teprve potom ty starší odsuzuj a nálepkuj.

8 2
možnosti
SB

Víte, aby pan autor studoval chemii, matematiku nebo fyziku, jak píšete vy, to není tak snadné.

Na to je zapotřebí něco umět. To se nedá salonně ožvanit.

V těch třech vědách, co jste jmenoval, není možno mlátit prázdnou slámu.

A obávám se, že pan autor nic jiného než mlácení prázdné slámy neumí.

2 3
možnosti
PK

Virtuální realita byla plna špíny a nenávisti to i k MZ, to Vám jaksi vypadlo ve Všem blogu. A kvóty by nevyřešil ani JD. Analytici již příčiny výsledku zveřejnili, možná by jste si měl na ně kouknout a doplnit si myšlenky od nezaujatých profíků.

3 1
možnosti
Foto

Pane vystudovaný, píše se "byste" a ne "by jste".

Zase potvrzujete závěr, že Zemana volí jen ti méně inteligentní, co nezvládnou ani mateřský jazyk.

Pěkné video najdete výše u paní kolegyně Moudré. ;-(

2 0
možnosti
PK

Nemyslím si, že Zeman zůstává na Hradě především kvůli uprchlíkům. A to za 5 let nasekal tolik chyb až se divím. I Drahoš se snažil kudy chodil vymezovat proti, i když svým roztřeseným nepřesvědčivým hlasem.

Migrace je složitý problém, to ví i Zeman, ale nemůže jako politik to vysvětlovat ovečkám složitějším, "vědečtějším" způsobem. To by projel. Lidé chtějí slyšet to co řekl Merkelové - když jste si hosty pozvala na oběd tak je nevnucujte sousedům. Je to také svým způsobem demagogické, ale zabírá to. A jako se fotbal hraje na góly tak volby na hlasy.

2 0
možnosti
MD

je potřeba nahlas říci, že otázka uprchlicko-migrantská se nedá vyřešit jednoduchým sloganem o zavírání hranic, budování zdí a vystupování z evropských institucí. Právě bez akceschopnosti politických elit v rámci jednotné Evropské unie není možné řešit příčiny a dopady migračního toku současnosti.

Zdroj:https://vrchota.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=646730

Celkem s Vámi souhlasím, jen si dovolím komentovat: vyřešit se to natrvalo zavřením hranic nedá, ale je to první krok, který je třeba udělat, aby nám na řešení zbyl nějaký čas. ;-)

3 0
možnosti