Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J33o23s53e32f 97P15a22r83á33k

17. 9. 2015 18:29

Střízlivé a trefné. Díky.R^

1 2
možnosti

Zde pro autora, paní Zrubeckou a další, příklad středověkého, islámského temna: 

http://1url.cz/TYZ3

Když tohle je schopna činit společnost na úrovni státu, o nějakém právu a spravedlnosti nemůže být ani řeči, jak potom asi může smýšlet prostý lid, který se sem nyní valí  po tisících a za pět let pobytu tady dostanou volební právo ??? A navíc,  ani kdyby ji tamější soudy osvobodili, tak ta žena nemá ještě vyhráno, neb ji nechá zabít ten imám v její vesnici.  To je alespoň vidět, jak mají tyhle lidi vymydleno v palicích. A to si sem teď nataháme!! 

Rv;-€;-€;-€

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PM

P53a37v83e77l 55M16a94c22h

17. 9. 2015 16:06

Proc Saudska Arabie, Kuvajt a jine bohate islamske/muslimske zeme nepomahaji jejich souvercum? Protoze vedi, ze s vyjimkou naproste mensiny to vsechno je podvod. Vetsina uprchliku jde za "lepsim" a take posilit rady muslimu, kteri uz v Evrope jsou a ne z duvodu osobni bezpecnosti. Ktery normalni otec by odesel od rodiny a nechal je na pospas valce? Valna vetsina bezencu jsou muzi. Imamove se jen smeji, jak jsme naivni a jak nam to nakonec v Evrope "vysvetli". Bohuzel tak to je.

3 0
možnosti
JP

"Ploty, ostnaté dráty a bránění uprchlíkům překročit hranice pod pohrůžkou trestu je nejen nedustojné, ale hlavně odporující režimu práva."

Nevim, co si predstavujete pod pojmem "rezim prava", ale podle konvence OSN o uprchlicich jsou "uprchlici" chraneni pred postihem za nelegalni prekroceni hranice pouze v pripade, ze prichazeji primo ze zeme, kde jim nehrozi nebezpeci a jen v pripade, ze se neprodlene nahlasi uradum.

4 0
možnosti
MB

Já bych měl jen jedinou poznámku. Když se něco děje v takovém rozsahu, že je těžké odhadnout důsledky, měla by opatrnost mít prioritu před veškerými předchozími proklamacemi. 

Pravidla se totiž stanovují v určité době a situaci. Pakliže ale dojde k zásadním změnám, musí na to reagovat i přístup a pravidla.

0 0
možnosti
VT

Už to tu zaznělo, ale ještě jednou opakuji - nejsou jen práva, ale také povinnosti !! A k nim patří dodržování zákonů země, kam přicházíte... A pokud je legislativně trestné překročení hranice státu bez dokladů, s falešnými doklady a bez patřičného víza, utečenec neutečenec, jde správně do basy.

Má možnost požádat a počkat, zda mu bude vyhověno .... To je jeho jediné právo.  

     Autore, zkuste vyrazit sousedovi dveře, vyrabujte mu lednici, v zablácených botách a špinavém oblečení se vyválejte v jeho posteli a poničte vybavení bytu - a uvidíte,. jak s Vámi zatočí.... [>-]

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
MF

koukám, že v Plzni na vysokých školách produkují samé "mozky"... achjo a tohle má být jelita národa

2 4
možnosti

Nemají nějaká práva také uprchlíci, například požádat o azyl v první bezpečné zemi a respektovat zákony  zemí, v kterých se nachází?

5 0
možnosti

Povinnosti uprchlíků jsou dány jen prostým selským rozumem, ale v evropské legislativě chybí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1337x
Petr Vrchota se považuje za "revoluční" dítě, jelikož se narodil v bouřlivých listopadových dnech sametového roku 1989. Cítí proto chorobnou nutnost aktivně se zapojovat do veřejného života. Po studiu na gymnáziu v Třeboni nastoupil na bakalářský stupeň oboru Mezinárodní vztahy - britská a americká studia na Západočeské univerzitě v Plzni. Vystudoval magisterský obor bezpečnostní studia na FSV UK. V letech 2011 - 2012 byl šéfredaktorem politologického magazínu e-Polis. Studoval a pracoval v Mexico City a účastnil se dobrovolnických projektů v Indonésii. Momentálně působí v Agentuře pro sociální začleňování, kde má na starosti koordinaci vzdělávacích aktivit.