Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

ValentinaRossi

6. 10. 2009 18:06
...

A ještě jsem zapomněla dodat, že mě celkem děsí představa, že tito lidé budou mít jednou také děti... co z nich vychovají?

0 0
možnosti
V

ValentinaRossi

6. 10. 2009 18:05
souhlas

Je to tragédie, a to je mi jen 26 let. Vidím to každý den a je mi z toho smutno. Jsou sprostí, hloupí, hluční, nevychovaní (samozřejmě ne všichni, ale ta většina, bohužel). Minulý týden jsem jela tramvají a přisedli si dva hoši. Těžko tipovat věk, všichni dnes vypadají mnohem starší než jsou, zvláště děvčata (všimli jste si toho taky?), ale řekla bych, že do 15. Křičeli na celou tramvaj, ten jeden druhého neustále fyzicky napadal (kopal ho kolenem), druhý mu oplácel a královsky se u toho bavili. Vulgarity byly samozřejmostí... Zkusila jsem je trošku okřiknout, ale se zlou jsem se potázala, dělali si ze mě srandu, ani na chvilku se nezamysleli, jestli je jejich chování zcela normální. Škoda mluvit, asi každý máme podobnou zkušenost...

0 0
možnosti
M

maxas

16. 9. 2009 1:43
S ohledem na problémy,

která bude právě tato generace nucena řešit, soudím, že slušnost a poctivost jsou vlastnosti, která budou potřebovat ze všeho nejméně. Svět, který zdědí a ve kterém budou muset žít a nakonec i přežít nebude rozhodně nějakou zahradou radosti. Zničené životní prostředí, tenčící se přírodní zdroje a hrozba násilné islamizace tedy vlastně hrozba etnické likvidace. Tvrdost, síla, bezohlednost, rozhodnost a nakonec i ta krutost budou vlastnosti nutné pro přežití. Ačkoliv ještě nevědí co je čeká, intuitivně se začínají připravovat, a to dává určitou naději, že by mohli nakonec obstát. Můžeme za to my dobrodušní hlupáci, defétisté, multikulti nablblíci, pseudohumanisté, my chystáme podmínky ve kterých bude tato generace nucena žít. Budou potřebovat hodně odvahy a štěstí.

0 0
možnosti
A

akki

15. 9. 2009 17:40
Neklesejte na mysli.

Každá generace se děsí té nastupující, už od nepaměti. To se vstřebá.:-)

0 0
možnosti
JD

Janulice78

15. 9. 2009 15:11
madam

kdyby cigaro za barakem, u nas sedi pubertaci na lavicce uz od skonceni skolniho vyucovani, huli o 106, huli = huli travu, nikoliv cigara, mysli si, jak jsou desne in, kdyz porvavaji o tom, jak jsou moc zhuleni, zbyde po nic kopec odpadku...nedopalky, papirky od speka, plastovy lahve od piti, obaly od sladkosti, louze flusancu. Kolemjdouci slecny a pani komentuji s pokriky: "vole, koukni ta ma kozy", "dobra prcka" a tak podobne. Ac jsem schopna pouzivat jejich slovnik, do krizku bych s nima nesla, ani se psem po boku (jeste dobra story byla, kdyz se dve holky, jedna cca 11 druha tak 13 ci 14, nemohly shodnout, na co si budou hrat. Tak ta starsi na ni pokrikovala at jde do pi*i, k*nda jedna za*rana a tak, myslela jsem taky, ze je to hadka, az kdyz jsem sla o kolo, zjistila jsem, ze jde jen o to, ze jedna se chce houpat a druha ne. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2351x
Jsem žena která o životě ví už své a nechá se dál životem ráda překvapovat. Psát začínám a hodně mě to baví.

Seznam rubrik