Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ nehdůležitější je chuť. Taky se pozni, když kuchař vaří s láskou. Nejradši mám místa bez jídelního lístku. Uvaří pět různých jídel, a až se to prodá, uvaří něco jiného.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den Kamilo, předem děkuji za návštěvu a komentář ke kterému si dovolím něco dodat. Strašně mě vždy mrzel konzervatismus našeho zákazníka, který podobné věci vstřebává velice pomalu a zpočátku s velkou nedůvěrou. Měl jsem kliku, že jsem svého času pracoval u firmy, která u nás dá se říci zajížděla systém věci na stálém menu co by člověk na prstech ruky spočítal a k tomu tabuli kam se napsala aktuální nabídka a když něco došlo, jednoduše se to smazalo.Ale málokdo zpočátku chápal, že mu v pondělí neumím říct, co bude ve čtvrtek...

0 0
možnosti
Foto

Taky začínám být v tomto směru ráda hýčkaná.

Tedy příležitostně.

Díky, Filipe.

1 0
možnosti
Foto

Ono je třeba, nechat se občas hýčkat :) Díky.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu a karmu. Co na tom, že je restaurace opentlená, že má skvělý design, že stojí na krásném místě a obsluha má anglický štych. Pokud kuchař stojí za pendrek, pak tam nechodím. Toužím po neobvyklém zážitku, který - u nás v Ostravě - poskytují tak 2-3 kuchaři. R^

2 0
možnosti
Foto

Tak to máme podobně nastavené...díky za komentář :-)

1 0
možnosti
PK

Čím dál, tim vice se mi jako kmetovi bez majetku zdá,že restaurant je gastronomické zařízení s astronomickými pro mě nedostupnými cenami.

A tak ty knedle s vejci je pro mě nebeská pochoutka.;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak na vysloveně zážitkovou gastronomii taky nechodím každý den ... alespoň nezevšední ;-D, když cena odpovídá výkonu, jsem s tím ok :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 677
  • Celková karma 21,15
  • Průměrná čtenost 2117x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik