Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vďaka za info a názor.

0 0
možnosti
ZD

Dle nadpisu jsem to viděl na takový váš prezidentský Coming out. Text je lepší. Nepatřím sice k příznivcům pana Pavla (kvůli jeho okolí), ale pokud jeho postavu srovnáte s těmi, které uvádíte tak i já jsme za něj rád.

0 0
možnosti
PS

Jen jedna otázka autorovi: absolvoval jste 2roky ZVS?

3 0
možnosti
ZD

Zkusím odpověď za sebe. Já ano už dávno. U technického praporu. Vedle opravdových gum tam byli velmi slušní a lidsky kvalitní lidé. Taková ale má armáda být. Ale neptejte se mne jestli znám prezidentovu vojensku historii prosím, znám!

0 0
možnosti
Foto

R26a80d25e22k 45H97a50m87p10l

12. 7. 2023 13:05

Více méně souhlas. Ale narovinu, měl bych NATO poněkud raději, kdyby nebylo tak moc ustrašené a alespoň tu bezletovou zónu vynutilo. Je jasné, že by se ze strany Ruska vlastně nic nestalo a Ukrajině by to pomohlo. A druhá poznámka, přeci jen bych asi nebyl k Černochové tak příkrý. Kdyby nebylo jí, byla by pomoc ostatních států Evropy a USA významně pomalejší a menší. Takže za toto jí patří můj dík. Podobně je na tom podle mého i Lipavský. Takže některé jejich menší jednotlivé excesy asi může kritizovat asi každý (konec konců, kritika je to nejjednodušší, že?), ale celkově za mě je to OK.

7 0
možnosti

Doba je těžká a pan prezident to nemá jednoduché. Přeji mu hlavně zdraví.

13 0
možnosti
DV

D59a85v56i60d 62V83l78k

12. 7. 2023 9:02

"Dějinná spravedlnost někdy potřebuje čas ." Já se obávám , že nic takového neexistuje . Víš já si myslím ,že ty to moc ohlazuješ do oblin a Pavel taky, asi to bude tím ,že ta ukrajinská krev nedostříkne až na vaše boty. Faktem je , že Rusko je pro naši zemi nepřátelský stát a uznali to oni sami. Tahle válka nám vlastně strašně vyhovuje, celé demokratické Evropě, která je pro Putina jen osinou v jeho carské zadnici .Čím víc Ukrajinci Rusa oslabí, tím pro nás líp. Vlastně za nás bojují nějakou budoucí válku ,kterou my díky nim bojovat nebudeme snad muset.

7 2
možnosti
IM

I76v18a52n 28M76i90n16á24ř

12. 7. 2023 8:51

Patřím k bezprostředně poválečné generaci, která si aktivně "užila" celou dobu komunistického temna. Volba Petra Pavla byla pro mne zcela nepřijatelná. Nikdy jsem nepochopil, jak někdo po historických zkušenostech z Pražského jara a následným vpádem sovětských okupačních vojsk do naší země - může ruský bolševismus - ještě podpořit vstupem do KSČ.

Pavel se za svou stranickou minulost mnohokrát omluvil, což bylo sympatické, ale nelze se divit, že pro nás mnohé - stále nedostatečný důvod - volit jej jako hlavu státu. Nelze se divit. Vždyť naprostá většina bývalých komunistů, nebyla nikdy schopna se s touto zažranou ideologií ve svém nitru zcela vyrovnat.

Dnes musím s úlevou přiznat, že současný prezident Pavel, snad jako jeden z tisíce - není stíny minulosti poznamenán. Ano, je to dobrý prezident .. v mnoha směrech vyjímečný !

15 5
možnosti
Foto

Díky všem za návštěvu a vaše komentáře :) V Plzni trošju zabouřilo a vyčistil se vzduch, přeji příjemné osvěžení i vám....

6 0
možnosti
PB

Já vás po roce a půl rád zdravím, Filipe.

Mějte na paměti, že být nerozhodný nutně nemusí znamenat uznávanou objektivitu.

Většinou to značí nedostatek zdravého úsudku, sociální zbabělost, anebo neschopnost utvořit si vlastní závěry v době, kdy je to zapotřebí.

Hezký den.

0 0
možnosti

Petr Fiala a Petr Pavel mají mensovní IQ a je to vidět! Konečně! Fialy si vážím jak stále moudře zvládá pětikoalici, což je v době opozičních lhaní, trollingu a nenávistí docela umění! A našeho prezidenta generála Petra Pavla si vážím, jak moudře zvládá naši politickou scénu, s klidem a přehledem! Nedovedu si představit, jak by mohl prezidentovat ten náš Slovák! Našemu státu nesloužil, jen s ním zacházel jako se svým majetkem!

Bůh je k nám nezaslouženě milosrdný!

15 14
možnosti

V cem to je videt? IQ neni vsechno, zdaleka. Zatim se Fiala vubec nepredvedl a tato vlada je stejne neschopna jako ta predchozi

Jen alespon nema v cele mafiana

9 4
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 24,84
  • Průměrná čtenost 2124x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik