Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji Vám, Filipe, za skvělé pobavení!!!

Nože a rum - ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Filipe, až Pohlreicha někdo zavraždí měl bys to po něm převzít. Jsi lepší, on neumí básnit, jen používat výrazy, které do kuchyně asi také patří;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Jeho naštěstí nikdo nezavraždí ;-D ale reakce lidí když ho někde vidí, to je na samostatnej blog ;-D;-D, je skutečná hvězda :-)

1 0
možnosti
Foto

Pana Gotta si asi zapamatuju navždy.;-D

1 0
možnosti
Foto

Tím "zabil" posledně v diskuzi zrovna pan Lička ;-D

1 0
možnosti
AL

To už je skoro na knihu! :)

Karma.

2 0
možnosti
Foto

Díky za karmu no, zatím se "uspokojuji" psaním druhé kuchařky, ale uvidíme :)

0 0
možnosti

To je zase počteníčko, Filipe!:-))

Měla jsem kdysi slovenského kolegu, nóblesní pán, o hodně starši. Kamkoliv přišel do restaurace, přečetl jídelní lístek (pozn.za komančů), a pronesl:"to je také nič". Zavolal vrchního, a řekl mu:"pán hlavný urobťe mi prírodný rezeň". A urobili. Jednou mě hostil v Maďarské restauraci v Bratislavě. Nezapomenutelný zážitek. Ty palačinky...hm:-))) A tam se mu všichni klaněli až k zemi...

2 0
možnosti
Foto

:-)Tema hlaskama jste me dostal, Filipe, jen mi ted poradte, jak mam jit neco delat, kdyz se nemuzu prestat smat?;-DR^

1 0
možnosti
PK

Filipe, kde v Plzni vaříte, dojdu nejen na jídlo, ale abych si i spravil náladu;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Momentálně na festivalech a jednorázových akcích, Fresh festival v květnu je pro veřejnost nejblíž, budu tam s akademií... díky :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 677
  • Celková karma 21,08
  • Průměrná čtenost 2116x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik