Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Tak proč nám to pikolo servírky pořád vnucujou?! ;-D

2 0
možnosti
Foto

Safra, ještě, že to neviděl šílený číšník ;-D

1 0
možnosti
Foto

A věřil bys tomu, že já když si objednám espresso, přinesou mi velký lungo?;-D

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Šárko.... tak jestli tohle čte ten šílenej číšník, tak to aby rovnou hopsnul do kanálu....;-D, díky za návštěvu :-)

1 0
možnosti
OU
Foto

Pikolo se dá použít i jako dobrý a vtipný marketing, mě nevadí, ale nejsem šílený číšník ;-D

0 0
možnosti
MR

Vážený pane Vracovský, zkuste na svůj podnik (pokud nějaký provozujete) umístit jasně viditelnou ceduli s nápisem: " Potenciální klienti tohoto podniku budou před případnou objednávkou podrobeni testu ze znalosti cizích jazyků se zvláštním přihlédnutím ke gastronomii, ze základů kuchařského umění a pravidel stolování. Těm, kteří dle posouzení našeho personálu testem neprojdou, nebude umožněno přesunout peníze ze svých kapes do mých." Uvidíte, jak to zvedne úroveň Vašich hostů.

1 3
možnosti
Foto

Dobrý den, vždyť je to jen humor :-), díky za návštěvu...

2 0
možnosti
MV

karma s velkou chuti, Filipe. s tim pikolem a dalsim mate recht. tudle jsem jednoho cisnika upozornil, ze do spaget aglio olio peperoncino OPRAVDU nepatrej misto chilli papricek nakladane kysele kozi rohy - fakt se to nedalo zrat!

2 0
možnosti
Foto

Když si hraje na světáka host, je to úsměvné... když kuchař, je to tragedie ;-D, díky za návštěvu Marku :-)

1 0
možnosti
Foto

Filipe, mám ženu s hotelovkou v Mariánkách, dělala vedoucí v sokolovském Hornickém domě. Také běhala na place a když se na velkém sále sešlo i pětset hostů nebo byla oslava něčeho, ztrácelo se velké množství stříbrných příborů. Má i jiné zajímavé zážitky z pohostinství, hlavně z kuchyně, kd se muselo vařit ve velkém. Ať se Ti vyvede nejen dnešní den! R^R^:-);-D

1 0
možnosti
Foto

Jé, v Horňáku dělal druhý muž mé tety, možná by ho i znala, ale nedám už dohromady v kterých letech :-) Svět je malej, díky za návštěvu...

0 0
možnosti
AL

Umíte udělat "brusčetu"?

Občas si zajdeme do Grosseta na Vinohradech, kde šéfuje skvělý člověk a vynikající šéfkuchař Pavel Roubíček. A ten už má z těch pražských čiabat, prušutů, aciguu a dalších, dobrý humor. Nejvíce ho ale pobavila manželka bývalého ministra obrany - chtěla grande Pana Gotta a hned dvakrát.

Opět bezva = karma.

R^

3 0
možnosti
Foto

Pavel Roubíček spolupracuje s projektem Kulinářského Umění, kde mám zapojené studenty, třeba se někdy povede s ním potkat i osobně, Pana Gotta mě rozsekla vejpůl ;-D to s dovolením někdy také použiju, díky za návštěvu i karmu :-)

2 0
možnosti

Filipe, mě vždycky fascinoval host, který si vybral jídlo, a při objednávce začal s číšníkem licitovat o výměně různých ingredincí. Takže ve výsledku z toho bylo úplně něco jiného.l:-))

A z druhé strany...chodila jsem dříve dost často do vináren. Ale narazit na profičíšníka bylo terno. Jo, práce s lidmi není procházka růžovým sadem...Dělala jsem v bance na šaltru, tak o tom něco vím. Jediné co platí je, mít lidi rád.

Díky za ranní osvěžení!

2 0
možnosti
Foto

No jasně, každá práce má své :) S tou výměnou ingrediencí, to je téma na samostatný blog, takže díky za inspiraci, určitě se někdy objeví :) Fajn den, a není zač :-)

2 0
možnosti
Foto

R^V jedné nejmenované pražské pizzerii jsem byl svědkem, jak číšník poslal nějakého otravného hosta "do fastfoodu" s odůvodněním, že oni jsou italská pizzerie, a tudíž jím požadovaný kečup nevedou. Přišlo mi to jako dobrý nápad, posílat otravné lidi do fastfoodu místo do pr.....:-)

5 0
možnosti
Foto

;-D;-D jeden můj kolega je posílal vedle do lahůdek na chlebíček.... taky volba ;-D;-D , díky za návštěvu :-)

1 0
možnosti