- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak proč nám to pikolo servírky pořád vnucujou?!
Safra, ještě, že to neviděl šílený číšník
A věřil bys tomu, že já když si objednám espresso, přinesou mi velký lungo?
Ahoj Šárko.... tak jestli tohle čte ten šílenej číšník, tak to aby rovnou hopsnul do kanálu...., díky za návštěvu
Pikolo se dá použít i jako dobrý a vtipný marketing, mě nevadí, ale nejsem šílený číšník
Vážený pane Vracovský, zkuste na svůj podnik (pokud nějaký provozujete) umístit jasně viditelnou ceduli s nápisem: " Potenciální klienti tohoto podniku budou před případnou objednávkou podrobeni testu ze znalosti cizích jazyků se zvláštním přihlédnutím ke gastronomii, ze základů kuchařského umění a pravidel stolování. Těm, kteří dle posouzení našeho personálu testem neprojdou, nebude umožněno přesunout peníze ze svých kapes do mých." Uvidíte, jak to zvedne úroveň Vašich hostů.
Dobrý den, vždyť je to jen humor , díky za návštěvu...
karma s velkou chuti, Filipe. s tim pikolem a dalsim mate recht. tudle jsem jednoho cisnika upozornil, ze do spaget aglio olio peperoncino OPRAVDU nepatrej misto chilli papricek nakladane kysele kozi rohy - fakt se to nedalo zrat!
Když si hraje na světáka host, je to úsměvné... když kuchař, je to tragedie , díky za návštěvu Marku
Filipe, mám ženu s hotelovkou v Mariánkách, dělala vedoucí v sokolovském Hornickém domě. Také běhala na place a když se na velkém sále sešlo i pětset hostů nebo byla oslava něčeho, ztrácelo se velké množství stříbrných příborů. Má i jiné zajímavé zážitky z pohostinství, hlavně z kuchyně, kd se muselo vařit ve velkém. Ať se Ti vyvede nejen dnešní den!
Jé, v Horňáku dělal druhý muž mé tety, možná by ho i znala, ale nedám už dohromady v kterých letech Svět je malej, díky za návštěvu...
Umíte udělat "brusčetu"?
Občas si zajdeme do Grosseta na Vinohradech, kde šéfuje skvělý člověk a vynikající šéfkuchař Pavel Roubíček. A ten už má z těch pražských čiabat, prušutů, aciguu a dalších, dobrý humor. Nejvíce ho ale pobavila manželka bývalého ministra obrany - chtěla grande Pana Gotta a hned dvakrát.
Opět bezva = karma.
Pavel Roubíček spolupracuje s projektem Kulinářského Umění, kde mám zapojené studenty, třeba se někdy povede s ním potkat i osobně, Pana Gotta mě rozsekla vejpůl to s dovolením někdy také použiju, díky za návštěvu i karmu
Filipe, mě vždycky fascinoval host, který si vybral jídlo, a při objednávce začal s číšníkem licitovat o výměně různých ingredincí. Takže ve výsledku z toho bylo úplně něco jiného.l:-))
A z druhé strany...chodila jsem dříve dost často do vináren. Ale narazit na profičíšníka bylo terno. Jo, práce s lidmi není procházka růžovým sadem...Dělala jsem v bance na šaltru, tak o tom něco vím. Jediné co platí je, mít lidi rád.
Díky za ranní osvěžení!
No jasně, každá práce má své :) S tou výměnou ingrediencí, to je téma na samostatný blog, takže díky za inspiraci, určitě se někdy objeví :) Fajn den, a není zač
V jedné nejmenované pražské pizzerii jsem byl svědkem, jak číšník poslal nějakého otravného hosta "do fastfoodu" s odůvodněním, že oni jsou italská pizzerie, a tudíž jím požadovaný kečup nevedou. Přišlo mi to jako dobrý nápad, posílat otravné lidi do fastfoodu místo do pr.....
jeden můj kolega je posílal vedle do lahůdek na chlebíček.... taky volba
, díky za návštěvu