Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Řekl bych, že se tento blog bohužel opět trochu nepovedl.

;-(

0 0
možnosti
IH

Jste super - pište dál--- Ouplně se u toho tetelím...

0 0
možnosti
Foto

Filipe, mám kolem sebe (i v blízké rodině) lidi, kteří se tetelí blahem jak "někdo" z USA jim tyto informace odkrývá, protože tady by jim (logicky) takové kraviny nikdo nebaštil. A oni - s pocitem že jsou políbeni vesmírem, jediní spravedliví, šíří tyto kraviny. Mezi rodinu, spolupracovníky, sousedy. Co s tím? Přesvědčeného nepřesvědčíte stejně jako jehovisty, komunisty, Qanon příznivce. Tihle morální chudáci vidí jen za první roh, že to mají z USA, ale už nevidí za ten druhý a třetí, že nitky vedou do Ruska, Petrohradu a dobrovolně vstoupili do role užitečných idiotů. Bohužel užitečných ne sobě, rodině a nám, ale ruské straně. Sluší se říci: Quo vadis- zdravý rozume?

2 0
možnosti
Foto

Díky za zastavení... a stejně, nesmíme to vzdát :)

0 0
možnosti
Foto

Moje zkušenosti s šiřiteli "zaručených zpráv" jsou bohužel spíše opačné, neboť ti mají svou pravdu a nikdo je nepřesvědčí (viz příspěvek pana Sekla). Jen nikdy nevím, jestli jsou tak naivní nebo jim jen dělá dobře, že svými příspěvky ostatním zvedají adrenalin, anebo jsou to placení trollové.

Vždyť se lze rozhlédnout i po naší politické scéně - nedávno nějaký poslanec SPD blábolil, že Petr Fiala zaručeně vůbec v Kyjevě nebyl, protože ve vlaku měl jinou kravatu než při jednání. Chápu, že to bylo určeno voličům jeho strany, kteří zbaští ledacos, ale přece jen co je moc, to je moc.....

Včera jsem e-mailem dostal odkaz na FB blábol o praporu AZOV a dotyčný si snad vůbec nevšiml, že je v rohu obrazovky značka ruské státní televize.

V jiném příspěvku pod jedním blogem zase jeden diskutující tvrdil, že když schvaluje okupaci Ukrajiny, tak je to jen názor a nic víc. A pokud mu někdo brání říkat jeho názor, tak tady není žádná demokracie a je tady cenzura jak za komunistů......

Nebo ten hoax, jak Ukrajinci vyhazují darované jídlo u Kongresového centra (https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/hoax-overovna-ukrajina-uprchlici-darovane-jidlo_2203250700_pik)

Budu ale asi přeci jen souhlasit s maxipsem, že je třeba zas a znova vyvracet nesmysly o Ukrajině, a kdyby alespoň jeden člověk prohlédl, tak to má smysl. Za blog karmaR^.

5 0
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu i obsáhlý komentář....

0 0
možnosti
Foto

Pravdu ,máte , Filipe. Jen podotýkám - je to marné , marné , marné vysvětlovat některým lidem , o co jde v Ua. Mají argumenty typu : viděli jste ta přepychová ukrajinská auta , ve kterých tu přijeli..... - slyšeli jste - odmítli ubytování ve dvoupokojovém apartmánu bez vířivky.etc etc

On má náš pp MZ pravdu asi v 1% svých prohlášení. Jedno z nich je o deficitu inteligence u cca 60-ti % našich spoluobčanů.

Tedy - zapomíná dodat , že jde většinou o jeho (bývalé) voliče. To je už ale jiné téma -:)

7 0
možnosti
Foto

Díky za zastavení.... já mám s tímhle vysvětlováním lepší výsledky než běžně... tedy zatím :)

0 0
možnosti
EH

Jenom technická. Poslední dobou slyším na každém rohu, že nás neosvobodili jenom Rusové. Ale v 1968 nás přišli "zachránit" jenom Rusáci, že?

Ukrajinci a spol. se podíleli na obou akcích, nemá smysl rozlišovat na zlé Rusáky a hodné satelitní národy.

1 8
možnosti
Foto

Dobrý den, máte samozřejmě pravdu, ale já píšu o RA, takže se tohoto zobecnění nedopouštím...

5 0
možnosti
MB

Osobně neuznám člověka, který by popíral podíl RA na porážce Hitlera. To se stalo před 77 lety. Už v socialismu, při oslavách Lenina jsem si říkal. Kolik vlastně let je vhodných? Naskakující roky přinesou totiž zřejmé. Vyplyne kontext oslavované události, osobnost se konkrétněji vyrýsuje. Ovšem to hlavní! Události běží dále. Následovaly roky 1956 Maďarsko, zkušenosti s NDR, PLR ap. My máme 1968, dnes Ukrajinu. Co s tím? Vyvěsit polovinu vlajky, nebo pouze čtvrt? Jak dlouho má vlastně trvat ta "Vděčnost" ... ?

Uvedu jednoduchý příklad. O Rakousku Uhersku nám na ZDŠ říkali - Žalář národů, dobře. A čím následně byl - SSSR, nebo současné Rusko? Dobráci z Kremlu. Všude osvobozovali 2x. Země, která hraničí s kým chce - kdy chce. Od Hitlera je konečně pokoj. Ta Rozvojová země stále obtěžuje. Stále pomáhá a očišťuje. Já již osvobozen být nechci! Jsem zmaten, jako žák Plha. Kdo poradí? ůísmenkem "Z" ... :-)

10 0
možnosti
MB

(Oprava). Nebo mám být pokrokový? Vyvěsit tu vlajku s písmenkem "Z"? :-)

1 0
možnosti
PB

R^ dobře řečeno.

4 0
možnosti
  • Počet článků 668
  • Celková karma 21,25
  • Průměrná čtenost 2120x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik