Děkujeme za pochopení.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/112019/28112019C9991C9845B690280DE1C7DC6CBD9893.jpg)
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
M90a49r48i90e 36Š23í26p97k71o80v85á
Ten blog jsem otevřela teď...tedy po obědě - dobré vepřové roládě! Naštěstí:-))))
Jinak by se to klidně mohlo servírovat jedno po druhém.
Móc dobře to vypadá. Rozhodně to slibuje víc, neż to, co se teď předvádí v tv. Samé "bobky" čehosi po talíři, a uprostřed trůní polosyrové maso:-D
Díky za super blog, Filipe!
A ten tip na potření vepř.kolena (níže) je super.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
F44i57l92i67p 66V62r30a20c25o48v51s93k54ý
Díky moc :) Ony i ty "bobky" na talíři se dají dělat dobře... a když má člověk chuť, tak dokážou potěšit. ale drtivá většina zákazníků se chce dobře najíst bez té "atomové" vědy. Já mám rád jak tu soutěžní, tak takovouto "lidskou" gastronomii, oboje se musí umět
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/102022/09102022397AA196487E32B51F79B547B475382C.jpg)
Š32á88r74k97a 68A72n13d38r50l54o18v76á
Nikdy nebudu vegetariánLuxusní!
Má dcera je vyučená kuchařka. Ale v gastru pracovat nechce, na učňáku jí to totálně znechutili a u praktických zkoušek také. Přiznám se, že nechápu bodový systém,který za nás nebyl a když se něco uvařilo dobře a něco se nepovedlo, tak se prostě dala trojka, nebo čtyřka...a přihlíželo se i k výsledkům ústním a písemným. Je to na delší povídání, třeba někdy osobně
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
F94i60l57i22p 76V13r87a66c34o13v39s16k76ý
Díky za komentář Šárko, já se účastním jako vyučující závěreček poprvé a jsem v naprostém šoku co k nim z ministerstva přišlo. Bude o tom určitě samostatný blog, ale potřebuji na něj trochu klidu. Když si představím, kolik obstrukcí bylo nutno překonat abych se jako odborník z provozu mohl k studentům ve výuce alespoň přiblížit... a pak zírám na materiály, které dělal někdo sice ověšený tituly, ale bez jakékoli základní znalosti technologie přípravy potravin, je mi do breku...
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/032020/31032020ECAD8D55AE182107E039FAF1824B3F43.jpg)
I81v97a48n 55M93a41r21e37k
Prosil bych si baštu z fota č.2 . Karma p.Vracovský.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
F92i18l95i81p 27V71r54a63c27o22v53s53k24ý
Díky moc... koleno jsme krátce před dopečením potřeli takovou pikantnější omáčkou z červeného vína a povidel. Když je dobře nasolené hodí mu to bezvadně další rozměr.
- Počet článků 677
- Celková karma 20,88
- Průměrná čtenost 2116x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...