Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Mám úplně stejný názor na výsledek slovenských voleb, nadšení opravdu není na místě a z mé strany spíše jde o očekávání, protože co bude dělat Matovič konkrétně je ještě hodně ve hvězdách a zdaleka se nedá říct co to bude. Možná něco napoví složení koalice a jak bude pevná. Také souhlasím s tím, že Slovensku není co závidět a to ani Čaputovou, která s velkou pompou nastoupila, ale jak se ukazuje, tak je velice slabou figurkou a naděje s ní spojené odvál loňský vítr. Nakonec za vše hovoří statistika migrace Slováků k nám a Čechů na Slovensko;-).

4 0
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu i komentář :-)

0 0
možnosti
ZD

Váš text dalece převyšuje svým nadhledem a lidskou moudrostí zdejší - i metály ověnčené - pomazané autory. Váš blog je přínosem do aktuálně emočně rozbouřené sklenice vody.

1 0
možnosti
Foto

Já bych to nepřeháněl, je to spíš tím shodným názorem :-)

0 0
možnosti
JZ

Co prokáží slovenští politici, na to si počkáme. Nicméně už teď se lze radovat z toho, co prokázali slovenští voliči - tedy že náhradu za zkorumpovaný Smer nevidí v liberálech - ti jsou jim dobří maximálně tak na prezidentský post a i to navíc pravděpodobně jen proto, že úroveň konkurence v posledních prezidentských volbách byla katastrofální.

2 0
možnosti
Foto

Propad liberárních stran je nepochybný....díky za návštěvu i komentář.

0 0
možnosti
ZD
Foto

Díky za návštěvu i karmu :-)

0 0
možnosti
JK

Matovič vyluxoval konkurenci voliče.R^.

1 0
možnosti
Foto

To se mu bezesporu povedlo dokonale...díky za návštěvu :-)

0 0
možnosti
Foto

Já to vidím podobně: Neříkám tak ani tak, ale na má slova dojde. ;-D

Musíte umět hledat i pozitivní stránku: Fico ostrouhal.

A k zamyšlení pro příznivce Vašeho umění - Peče celá země. Všichni dostanou stejný recept, stejné suroviny, mají stejné vybavení - a přece to u každého dopadne jinak.

A hledejte, v čem je problém.

3 1
možnosti
Foto

R^;-D Neříkám tak ani tak, ale na má slova dojde

1 0
možnosti
Foto

Ještě jedna věc s volbami na Slovensku. Volič se rozhoduje jinak, než by si strany a hnutí představovaly. Podplácení Smeru důchodcům (zvláště na poslední moment) nefunguje. To by si mělo uvědomit ANO - to vláda totiž přiznává svou slabost a nerozhodnost. Nefunguje už ani historická Sládkova cesta k úspěchu - pro ty mladší vysvětluji - návštěva všech měst a vísek. Kotleba objel všechno co se dalo, plakáty oblepil každé nároží a hubený výsledek proti očekávání, cca stejný jako minule. Pozor, Tomio. Sezení v parlamentních lavicích budoucím volebním výsledkům nepomáhá. Masáže sorosovských médií Deník N a pod. také nefunguje - Čaputové strana propadla úplně - po sebevědomém "my zvládnem koalici, přece jsme vyhráli volby do EU" těsně pod prahem vstupu vypadla ze hry. Kiska, na kterého se také snesla sprška mrvy, prolezl - sice s odřenýma ušima - ale lidé si ho pamatovali jako prezidenta.Čili jedno, kdo jsi, ale já tě znám, tak tě budu volit.

Lidé však chtějí "šaša". Někoho, kdo je jiný - čert vem jeho program. Už nechtějí ty rozumné politiky. Všimněte si ještě jiné věci Matovič - miliardář, Kollár (třetí místo) miliardář a také "šašo" 10 dětí s několika různými ženami, Kiska - milardář, byť s problematickým vlastnictvím pozemků ve Velkém Slavkově pod Tatrami.

Výzva - pane Babiši, pokud neuskutečníte volby letos s volbami krajskými, bude to za rok problém. Tak dlouho média kálejí až se kmen stromu obalí exkrementy a pod tíhou ohne a zlomí. POZOR. Smer s vraždou novináře neměl nic společného a přesto si to odskákal. Stokrát opakovaná lež se stává pravdou. A nejvíce citovaným médiem v ČT je Deník N.

3 0
možnosti
Foto

Ano, sklon k tomu šašovství je v bývalé východně docela trend, Ukrajina, Slovensko....díky i za tento komentář.

1 0
možnosti
Foto

Kupodivu, i já sdílím Váš názor, ovšem z opačného úhlu pohledu, než tak činíte Vy. Musíme počkat. Abych to osvětlil. Smer zařídili odmítnutí Istambulské dohody slovenským parlamentem. Matovič má názor zcela specifický. Teď jde o to, jestli je z pozice smířlivosti mezi konfesemi (což je můj případ, neboť jsem prost jakékoliv mezikonfesní nenávisti), nebo to je program, což by mohlo být pro Vyšegrád nebezpečné. To o čem mluvím je ze záznamu jednání Slovenské národní rady v roce 2018

3 0
možnosti
Foto

Vidím, že už to tu někdo zmínil.

1 0
možnosti
LU

"Na úplný konec bych rád dodal, že vůbec nesdílím sebemrskačský názor o tom co je třeba Slovákům závidět."

Zdroj: https://vracovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746427

Na druhú stranu ČR žiadny Slovák nezávidí tandem Zeman + STB-ák Babiš vládnucí pomocou KSČM.:-/

3 1
možnosti
AL

Luboš Ulrich: Na druhú stranu ČR žiadny Slovák nezávidí tandem Zeman + STB-ák .....

-----

Dáte odkaz na průzkum? :)

1 1
možnosti
LH

Krok do neznáma to s Matovičem asi nebude. V roce 2018 měl zanícenou přednášku o mírumilovnosti islámu, jehož podmnožinou je učení Ježiše Krista. Brány na Slovensko budou muslimům otevřeny (pokud nemátl) novodobým prorokem, možná v čele budoucí vlády.:-/

2 0
možnosti
LH

A nejen to, pár hodin po volbách kdosi z vítězné partaje navštívil americkou ambasádu a tak lze očekávat, že budou otevřena vrata nejen muslimům, ale také americkým základnám, vždyť návrh smlouvy je již dávno připraven. A co naše ostravské letiště Vondro nebo třeba milovické, ty zůstanou na ocet?

1 0
možnosti
  • Počet článků 677
  • Celková karma 21,01
  • Průměrná čtenost 2116x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik