Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J61a32n 70Š60i31k

9. 3. 2019 13:40

Dvojice hrdinů Karla Maye ukázala příklady přátelství a cti, byť je zajímavé, že autor sám žádné kvítko nebyl. Nenechejme si je vzít. Ani hrdiny, ani ty hodnoty!!! Děkuji Vám za článek Filipe

8 0
možnosti
Foto

Filipe, no co k tomu víc dodat. Snad jen,m že díky za článek a přeji hezký den.R^

2 0
možnosti
Foto

Díky moc a fajn den i vám Pavle :-)

1 0
možnosti
MS

Čím bohatší stát, tím pitomější nápady lidí v něm. Už prostě neví, co "roupama".:-)

4 0
možnosti
Foto

Já nevěřím tomu, že by Němci byli tak blbí. Spíš je to tak, že když něco řekne ředitelka, tak to prostě respektují a nedovolí si to zpochybňovat. Zvlášť když je to podpořeno takovou echt marxistickou brožurkou, že?

1 0
možnosti
JS

J18o58s69e51f 34S72u14k

9. 3. 2019 12:00

byl bych rád, kdyby CDU se k zdravému rozumu ráčila vrátit, ale nutno podotknout, že nese velký díl odpovědnosti za ty pitomosti, které se po Evropě rozmáhají a prohlašují za žádoucí vývoj..

1 0
možnosti
Foto

I ta zmíněná reakce je světlem naděje a rozumu v jejich řadách, díky za návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

No co, "451 stupňů Fahrenheita" v praxi. Jen není jasné, kdo bude dělat ty hasiče. OSA? SPD?

2 0
možnosti
Foto

No, aby to nebylo hašení benzínem...Díky.

1 0
možnosti
KL

Zakaz indianu nebo cernousku jeste neni takova tragedie, ale obavam se, ze nebude trvat dlouho a nejake dute hlavy napadne, ze musi byt karnevaly genderove vyvazene. A aby nedoslo k nejakemu preslapu a nekdo se necitil diskriminovany, deti budou mit pro jistotu jednotne schvaleny mundur v sede barve. Snad nebudou protestovat proti diskriminaci ti, kterym je zrovna nevolno:-).

2 0
možnosti
RK

Nebo bude přesně stanovená kvóta, aby byly karnevaly rasově, pohlavně a etnicky vyvážené... Brrrrr, nestrašte!!!

0 0
možnosti
MB

Spisovatel Karel May - byl zajímavý! Nevytáhnul paty z domu a projel Divoký Západ. Dodnes vlastním jeho knihy + Existuje řada dalších. Duch Liana Estacada. Doba, kdy se vyměňovaly černobílé fotografie - Old Shatterhand - Sam Hawkens - Poměr 1 : 2 ! O barevných fotkách ani nemluvě! Kino nedýchalo napětím - všichni omámeni i podmanivou hudbou. Zajímavost - To jsme ještě nevěděli, že v "Pokladě na stříbrném jezeře" - Na foukačku hraje fenomen - Lubomír Pleva ! ...

I úsměvné, dětské omyly se zklamáním! = Hrdinný kapitán Korkorán - doprovázen věrnou tygřicí Jiskrou. Hurá, dávají v TV - Zjevil se V. Burian! (Název je stejný). Podobně, Robinson Crusoe - (Daniel Fefoe). Já v knihovně nadšeně objevil - Robinsonku! Sláva, vedle Pátka, konečně na ostrov dorazila i nějaká kamarádka! Nadšeně očítám = Děj nějaký dvný! Zjevil se - Tklivý dívčí románek Marie Majerové! Už chápu údiv knihovnice, co si tehdy nadšený mladý čtenář vlastně vybral ! ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Díky :) a Robinsonka pobavila:-)

3 0
možnosti
LH

A čemu se divíte tady se názory které nebyly správně ideologické nedostaly na veřejnost. Přečtěte si rozhovor s Janem Urbánek na Novinkách - zajímavé čtení.....

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, no jak sám píšete na Novinkách prostor dostal... on ten můj blog je přeci jen o něčem jiném, ale díky za návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

I zde na blogu se najdou jedinci, kteří by obdobná "pokroková" nařízení určitě rádi aplikovali i v našich školách. "Vzhůru k světlým zítřkům" R^:-) Díky za článek.

13 0
možnosti
Foto

Díky naštěstí jich není mnoho, ale ano, taky by mě nějaké jméno napadlo.Učiníme vás šťastnými i přes vaše mrtvoly.

5 0
možnosti
  • Počet článků 679
  • Celková karma 21,56
  • Průměrná čtenost 2120x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik