Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ještě jedna připomínka. Práce na černo prospívá podhradí a neprospívá vládnoucímu hradu. Je třeba si také uvědomit, že každá koruna, kterou hradu odvedete bude nakonec použita proti vám.

1 1
možnosti
Foto

Bojovat s Covidem_19, podle plukovníkových rozkazů je podle Vás správné. Podle mne není. Je tedy také správné, že ta nesmyslnost jeho rozkazů dopadne na vás osobně. Smutné je, že dopadne i na ty z vašeho oboru, kteří chápou, stejně jako já, že tato epidemie je vylhaná. Já naštěstí pracuji v oboru, kterého se nedotkly žádné represe. Ani ty první, ani ty druhé.

Přesto všem, tedy i Vám, přeji, aby ta situace byla co nejkratší a abyste ji profesně přežili.

1 0
možnosti
LH

a jak chcete bojovat aniž byste zahltil špitály

0 0
možnosti
VH

Filipe smutný souhlas. Letos to asi s tím žejdlíkem nevyjde, ale příští rok bude ležák ještě uleženějš... :-)

1 0
možnosti
PN

P68e48t80r 60N93e27d26v70ě20d

14. 10. 2020 9:37

Jsem rád za přečtení Vašich řádků. Zajímalo by mě, zda zmíněnému panu Prymulovi přijde na mysl, když slyší tu soustavnou kritiku, že by posbírali své papíry a data, předali je kritikům s tím " tady máte co jsme měli a ukažte se"

3 0
možnosti
Foto

Díky, úplně se přehlíží to, že včera třeba konečně sdělil parametry toho, podle čeho budou rozvolnovat, či přitvrzovat. Po tom se dlouho volalo a nikdo nebyl schopen to definovat. Mám dojem, že řada lidí vidí, ale neposlouchá....

4 0
možnosti
MB

Do Prymuly je zbytečné se strefovat. Chodí po poli, které osel sedlák jiný. Ten který se nikdy nemýlil a věděl, jaké osivo použít ! I pozice dobrá, Covid bude poražen - Stane se zachráncem národa ... Jde o jinou věc !

Jak je možné, že pan Bureš stále stoupá po žebříčku miliardářů, (viz zprávy). Covid - Necovid ? (Zbytečně mi připisovat závist). Ten model je opravdu nekonečný - Osoba, nic nevlastnící neustále tyje ze situace ! Ten střet zájmů je tak obrovský - Ve srovnání s nešťastníky OSVČ. Jak chce, tento člověk vybuzovat důvěru, koho a kam vést ? Nad "Svěřeneckými fondy", se opravdu směji - Vlastním auto - jezdím. Dám jej do garáže = Už jej nevlastním ! Až přijde doba, zase vyjedu, bude i naleštěnější - Proboha ... ! :-)

5 0
možnosti
Foto

Ano, ale kdo, na Sputniku je zavěšená tato zpráva, která nějakým záhadným způsobem na mě vybafla z hlubin: Hlavní hygienička míní, že v červenci budeme moci sundat roušky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 674
  • Celková karma 21,20
  • Průměrná čtenost 2117x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik