Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P44e41t58r 81N13e41d59v54ě83d

10. 1. 2020 12:19

Asi jsme, jak nás kdosi charakterizoval, národem smějících se bestií. Spousta z nás nadšeně křičí a tleská na demonstacích proti lidem s minulostí v KSČ a s patřičným transparentem v ruce, když z pódia promlouvá bývalý člen téže strany. I to je u nás možné.

Mnozí z nás podporují opoziční strany, které nevím proč, po tak úspěšných letech, kdy bylo vše v pořádku a už vůbec se neprojídala budoucnost a dokonce se uzdravovali invalidé jsou vůbec v opozici a některé dokonce na hraně vstupu do sněmovny. I to je u nás možné.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, já na tohle odpovídám pořád stejně.... Ano, reál politika Babiše stvořila, nicméně nevidím důvod se s ním prostě jen tiše smířit, či tvářit se, že je vše ok..., díky za návštěvu.

0 0
možnosti
SN

:-) ........a jak Petr Pavel, nejvyšší funkce v NATO, dlouholetý komunista, čili funkce zdaleka nesrovnatelná s ombudsmankou, nikomu nevadil?

Vadí jenom Válková, protože by tam po Šabatové byl někdo rozumný! ;-D;-D;-D

2 8
možnosti
MM

Šabatová bolševikem odsouzená na 3 roky. signatářka a mluvčí Charty. Jo, Válková to je jiný kalibr, ta spolupracovala s Urválkem o kterém neměla tušení co je zač. Pane Stando, vy jste zlý člověk!

8 2
možnosti
JL

Funkce ombudsmana slouží převážně k obraně klientů, před zlovůlí státních organizací. Paní Válková je příliš svázaná s establishmentem, proto nevhodná.

Jednalo by se o příslovečné, udělat kozla zahradníkem.R^

9 0
možnosti
Foto

A že se na jejím návrhu shodli mnozí, dokonce i všichni účastníci v OVM;-) Jinak marná sláva, ale Dr. Motejl, to byl opravdu formát. I já jeho ,,služeb" svého času využil;-)

2 0
možnosti

R^

A co s tím, když třetině národa nevadí ohrožení osobní svobody a demokracie?

:-)

4 2
možnosti
Foto

Největším nebezpečím jsou hloupost, nenávist a fanatizmus. A ty působí i ,,ruku v ruce":-/

4 1
možnosti
SN

:-).........Wikipedie.........Vystudovala Právnickou fakultu UK v Praze, kde v oboru trestní právo získala kandidaturu věd. V letech 1975–1988 působila jako vědecká pracovnice Výzkumného ústavu kriminologického a poté až do roku 1993 Ústavu státu a práva ČSAV.

Nehodí se, tak se ledacos vytáhne, aniž by se někdo obtěžoval zjistit skutečnost ! ;-D;-D;-D

1 8
možnosti
Foto

Urválek také vystudoval Právnickou fakultu.

7 2
možnosti
Foto

,,U nás je stejně možný všechno". Inu, asi ano. Např se opět urodila celá řada novodobých Urválků. Sice už dávno nemají tu moc, co měl onen ,,lid."prokurátor, ALE ZDÁ SE, ŽE MNOZÍ BY RÁDI:-/

2 5
možnosti
Foto

Já si pořád myslím, že většině lidí by bohatě stačila soudnost některých, místo procesů, díky za návštěvu :)

4 0
možnosti

R^Ona ovšem tak urputně bojuje za Bureše, že si tu trafiku nakonec určitě vyslouží.:-/

6 0
možnosti
Foto

I to se může stát, ale není trafika, jako trafika, díky :)

3 0
možnosti
MB

Před nedávnem zde byl blog, zda s nástupem věku jde i nějaké zmoudření. Započal jsem tedy s výzkumem - "Sám sebe si se" a podávám výsledky bádání !

Chápu, že existuje nějaký režim a lidé se přidají. Mají výhody a jistí to i nálepkou Burešovství z StB. Počin hrozný - budiž. Nechápu, jak se ovšem osoba může vecpat do čela a zase sloužit režimu jinému. Ba i vlastní rodiče za členství odsoudí! Přehodí kabát a zdokonalí se - Za den přehodí i 2 kravaty! Ostudy kopec, nevadí spiknutí účelovky a Kalousek to jistí ! Soudy i s Mléčnou dráhou ...

Tu se zase zjeví kdysi mladá žena Helena. Vystuduje a členstvím v KSČ si jistí kariéru. Slouží režimu - popírá Lidská práva. V r. 1989 už nemá komu sloužit, tedy si vyhlédne Bureše = Opět slouží ! Upřímně - Svůj život dokázala vládnout docela dobře, funkcí kopec. Už JE DÁVNO v důchodovém věku. Říkám si - Poraduje se, jak pěkně proplula a půjde se těšit z vnoučat. Kulové ! Tužba sloužit je převeliká! Už zase chce sloužit, pro změnu - Ochraně Lidských práv ! Moudrý a laskavý člověk z hradního Depa páry - Říká, to je dobrý typ! Bureš praví ANO ...!

Závěr mého bádání o moudrosti - Čím jsem starším, tak jsem blbějším ! ... :-)

12 0
možnosti
LH

No vidíte a jako ministryně spravedlnosti nevadila, tam vadí Benešová..... Já bych řekl že těm strážců čestnosti rozhodně nejde o cest ale o pasaliky a prachy....

5 6
možnosti
Foto

Zdravím, mě spravedlivě nevoní nikdo, kdo s ním vládnul, nebo vládne, s tím už nic nenadělám, díky za návštěvu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,59
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik