Pro přispění do diskuse se prosím přihlaste.

Přihlásit se

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Foto

J47a95n 52Š85i32k

2. 5. 2025 5:57

To co děláte je důležitější než si možná uvědomujete. Zanechat svou pozitivní stopu v mladém člověku, patří k těm nejdůležitějším věcem na světě. Bez ohledu na všechna ta ocenění. Hezký den

Foto

Je to ohromně naplňující... Mě bavila a uspokojovala i šéfkuchařina, jinak bych ji čtvrt století nedělal... Ale přesně, ten pocit, že člověk udělá něco s hlubším obsahem je k nezaplacení...

ZV

Vypadá a bezpochyby i chutná luxusně. Prostě krása, klobouček pro vás i pro kuchtíky.

Foto

Určite to, čo robíte dáva zmysel a veľký. V dobrom vám závidím takú školu, to ochutnávanie a tie chute. Ja by som len jednotky rozdávala

JM

J96a94n 17M31a17r84e37k

2. 5. 2025 19:15

....a co něco k jídlu holenkové.....tím jste mi připoměl Jana Masaryka, který trpělivě snášel dlouhé kecy nějakého diplomata na nějakém mítingu....po chvílí řekl...'a jakej byl dlabanec??'

Foto

Spojení obou otázek v názvu blogu má jen jednu logickou odpověď - "Láska prochází žaludkem" (zejména u nás starších).

Na mladou generaci Z se dívá většina starších spoluobčanů (včetně mě) dost kriticky, takže jsem rád za každý důkaz, že to snad není tak špatné.

Vám Filipe nejen díky za blog, ale i velké poděkování za chuť předávat své zkušenosti ostatním

Foto

Paráda a gratulace!

Akorát já, troubula, celej den dělal venku a na síť se dostal až teď. – Takže se teď zas na noc nezdravě nažeru.

  • Počet článků 748
  • Celková karma 19,85
  • Průměrná čtenost 2078x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.