Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Foto

Škoda, že ste daleko a nemôžem od vás vo vašom prevedení nejaké to jedlo ochutnať.

1 0
možnosti
JK

J54i51ř51í 96K76o49z53á16k

10. 11. 2024 16:40

Někdy se hot vloudí chybička... Ale teda dršťovku, tu já miluju! S křupavým rohlíčkem....

2 0
možnosti
Foto

Copak ty máš na to vzdělání a přinejmenším tušíš co uvaříšale já postupuju jak mě to napadne a neni vyjímkou, že za 1. raději to nedám nikomu jinému jíst a za 2.za stálého míchání vyleju do...no víš kam, bych to napsal, ale tady nevhodná slova hlídá automat

0 0
možnosti
Foto

Já se musím tvářit , že vím co dělám i když jsem zabloudil :))) (kuchařsky)

1 0
možnosti
Foto

Jo v kuchyni se stávají různé hrůzy. Miluji dršťkovou a samozřejmě manželka ji nesnáší. Naučil jsem se tedy dělat dršťkovku z hlívy a manželka se jí nemůže nabažit. Recept neprozradím, ale základní rada, nepoužívat olej, jak radí mnoho receptů na internetu. Zásadně používat sádlo.

Vašek

4 0
možnosti
Foto

Tvou drštˇkovou bych si dal. Tu bez zelí. I s Redlem, a s jeho ,,Dvakrát"

0 0
možnosti
Foto

Diť už jsem psal, kuchařina je dřina! Tak aspoň pohodovou neděli, Filipe!

1 0
možnosti
Foto

Ahoj,, všechno má své, vždyť to znáš :) Díky Horste.

0 0
možnosti
Foto

Dík za tip na vylepšení dršťkové polívky. Příště to zprubnu.

A Vlasta Redl and comp. je super.

0 0
možnosti
Foto

Ahoj, díky... maso z nožiček jemně nasekat a šup tam s ním taky :)

0 0
možnosti
Foto

Myslíš, jak se srazila blogerská elita v Plzni? Na to budu vzpomínat asi ještě dlouho a nejen já.😀

0 0
možnosti
  • Počet článků 760
  • Celková karma 18,57
  • Průměrná čtenost 2056x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.