Pro zapojení do diskuse musíte mít oprávnění diskutovat.
Z66d49e97n84k14a 28S38v79o96b12o14d13o44v80á
Osvícená/ý vedoucí stravování + perfektní spolupráce s vedoucí kuchařkou/řem, to je asi základ + nebát se vyzkoušet nové receptury. Na tom se dá stavět.
M68a91r81t64i62n 10R13a48k38o58u44š
Chuť je strašně specifická věc a formuje ji prostředí. Je to extremně dobře vidět na dovolený co místním chutná a nám moc ne. Ale je školním jídelnám já osobně vidím obrovský problém v tom, že někdo rozhodl, že každé jídlo ve školní jídelně musí být zdravé a vyvážené. Proč nemůže být 2-3x do měsíce jídlo naprosto nezdravé, ale přesně to co děti chtějí jíst. Zdravotně by jim to naprosto neublížilo a možná by pak i fonty jídelny chodili raději. A ještě jedna věc luštěniny mám moc rád, ale přesně ty verze co už vypadají, že někdo minimálně jednou snědl.
M45a51r46t48i35n 41F90a66l33t95ý94n
Za mne bývalo největším blafem hovězí s vařenou mrkví s bramborem; naopoak nejvíc jsme miloval "co týden dal" neboli čevabčiči ze všeho, co se ten týden nesnědlo a vhodně okořeněné spolu skrájenou cibulí a tučnou hořčicí to nám parchantům nejvíc chutalo.
Děkuji za připomenutí některých mílníků dětství většiny přítomných.
J37i34ř14í 19J56i79r61o19u29d93e98k
Tak. Ač nejen dětství a školních, ale i závod. jídelen
J44i81ř65í 75J94i34r93o21u27d21e48k
Představte si, představte si, co ...(Šlitr)
- Počet článků 646
- Celková karma 25,14
- Průměrná čtenost 2140x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...