- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
aktivní neumětel horší bandy diverzantů...
 žijete, takže dobré
Kuchaři musí mít rádi teploučko, já bych spíš než v kuchyni vydržel mezi eskymáky
Nevím Horste jestli mít přímo rádi, ale mě osobně ač nejsem zrovna štíhlej nikdy nevadilo. Díky za návštěvu
Píšu přátelům i kamarádům, dávám odkaz na tento povedený článek a reakce jsou vesměs negativní. Většinový názor je, údajně vaše stupidní až rasistická diskuze s vašim přítelem Valičkem.
Nevím, nečetl jsem, ale mně se toto dílko líbí a tak dávám karmu. (Pro jistotu dnes bez přílohy)
Ona nebyla rasistická, možná rusofobní , díky za návštěvu.
I manažer musí pochopit, že nemá vždy vše podle svých představ
No, snad ano , díky za návštěvu.
Filipe zdravím, ono umět dobře uvařit to je prostě kumšt. Musí se to dělat dobře. Vždy jsem věřil, že restauraci dělá kuchař a není to jednoduché povolání.
Díky moc Pavle, všechno má své.... já patřím mezi šťastlivce, kteří si v mládí zvolili dobře, mám své řemeslo upřímně rád