Foto

Díky, Filipe, že jste to sem napsal natvrdo, já si to totiž taky myslím: MÁ PRAVDU. Že se potrefení semknou proti ní je přirozené.

Odpovědné nekomentuji.

Foto

U mnoha jiných blogerů a blogerek bych nad článkem, v němž se loučí, mávl rukou a pomyslel si něco o tom, že podobně se již loučili mnozí jiní a někteří z nich byli zanedlouho zpátky.

Nicméně u Radky mi vrtá hlavou jedna věc. Když tu začínala, psala trefně, pohodově, úsměv, který zdobí její fotografie, byl cítit i v jejich textech. Pak nastal pro mě nepochopitelný zlom, kdy si před několika lety začala přes své články vyřizovat účty s ostatními autory.

Protože mám ve věcech rád jasno, nenapadlo mě nic chytřejšího než přímo se zeptat, co ji k této změně vedlo. Odpověděla vyhýbavě, což mi k ní na základě předchozích zkušeností nesedělo.

Jak jsem si všiml, nejvíce jí v žaludku ležel Tomáš Vodvářka. Často vzala jeho článek, vytrhla z něj některé věty a k těm doplnila svoji projekci nebo domněnku, aby na základě právě těchto domněnek do zmíněného autora verbálně střílela.

Proto bylo pro mě mnoho Radčiných článků svým způsobem zklamáním. Nevím a asi už se nikdy nedozvím, co se mezi ní a Tomášem Vodvářkou stalo a proč se nad to nedokázala povznést.

Samozřejmě jí přeji vše dobré. A to i k narozeninám, které brzy oslaví.

Foto

Velká škoda pro všechny. Jeden z mála upřímných a opravdových lidí nejenom zde na blogu.

PC

S paní Radkou jsem nebyl v názorech vždy zajedno (hlavně zpočátku). Vím však jistě, že nesnáší přetvářku. Je to upřímný a velice citlivý a inteligentní člověk, který hledá pravdu a je schopen tzv. vidět za roh, což se mnoha lidem nelíbí.

Vážím si lidí, kteří jsou schopni proniknout pod povrch a odhalit pečlivě schovávané. Na nic si nahrát a případně i změnit názor, pokud je evidentní, že něco, čemu jsme dosud věrili, tak úplně nehraje.

Dnes se to však, bohužel ke škodě všech, moc nenosí. Nosí se více než kdy jindy licoměrnost a pevně nasazené masky.

Radce přeji vše dobré

Foto

Deaktivace Radčina blogu mě také mrzí. Už proto, že moje blogy k tomu zřejmě nepřímo přispěly.

Teď nejsem v situaci, kdy bych mohla za někoho na blogu bojovat. Přesto - pokud někdo můžete, napište na lampárnu. Třeba to někdy dojde na správnou adresu.

Foto

Konkretizace. Pokud jste dobře zapsaní, zkuste napsat šéfadminovi nebo šéfredaktorovi, aby deaktivaci zvážili.

Ode mě by byl prosebný dopis za Radku K. spíš medvědí objetí.

JJ

Já vám děkuji, pane kolego, za odkaz. Zdržuji se tady v tomto prostoru pouze sporadicky, protože dávám přednost působení v reálném životě a už vůbec nesleduji, spíše tedy z časových důvodů, HP. Ovšem dnes jsem tomu věnoval tolik prostoru, abych si opravdu s chutí přečetl téměř všechny poslední články paní RK. "Dřív než to smažou...". :-)) (To, že se toto úsloví dnes stalo už "zavedeným pojmem", svědčí o mnohém. :-)))

Samozřejmě tak došlo i na některé blogy jí jmenovaných zdejších "hrdinů dnešní doby", včetně některých jejich reakcí. A musím říct, že jsem se bavil náramně!! I díky vám.

Nevím, jestli odešla sama, nebo spíš "byla odejita" (což je zřejmě ta správná možnost).

Nicméně, i když, dle mého názoru, vystihla podstatu velmi výstižně a nemám problém se s tím ztotožnit, nemyslím si, že by zdejší blogy měly být vedeny stejným, nebo podobným, způsobem. Takže krok zdejších adminů chápu i když těch výhrad k nim bych měl určitě stejnou přehršel, jako ona.

Hlavní problém vidím... jak jen to říct, aby mne nesmázli?? :-)))) Takže... rači nic. :-)

JJ

Samozřejmě nechápu, proč nemohla zůstat v HP jako dosud. Škoda.

LS

Proč ji zrušili blog?

Protože prostřednictvím tohoto blogu bezdůvodně urážela, útočila, ponižovala každého, kdo se jí znelíbil.

Nedělejte z ní slušnou, spravedlivou mučednici. Stala se blogovou p. Peterkovou.

Foto

Vy si zase klidně ušetřete starosti a nepodsouvejte mi něco co jste si sám naprojektoval.

  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,51
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik