Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jediny duvod proc pisu: nelibi se mi vyrazne, pokud se obecne z Cechu delaji nejaci prorusti fandove jen proto, ze se pokousi o jakykoli rozbor nebo si prisli na demonstraci poslechnout nazory energetiku, ekonomu, zemedelcu a podnikatelu. A kdybychom chteli touto optikou posuzovat, tak by mne zajimalo, jak bychom se vyporadali napr. s Rakouskem a mnoha dalsimi staty.

Cesi NEJSOU obhajitele invaze. (extremy ci KSCM nepocitam)a mne uz tato smahova propaganda vlady a Etzleru leze dost na nervy. U nas je troll kazdy druhy dle nich.

Panu Zieglerovi a Kroupovi nepisu, Vy mi vsak fanaticky neprijdete.

1 0
možnosti
Foto

No tak se omlouvam, jsem ufon. Diky vam jsem si precetla clanek pana Hornera. Sleduji docela dost nazory, vcetne nekterych americkych nebo mimo hlavni propagandu (jsme ve valce, propaganda je normalni i v USA a EU stejne jako v jakemkoliv jinem konfliktu na svete). Nazory lidi kteri maji daleko vetsi informace nez je nam podavano. Napr.Scott Ritter a dalsi. Pan Horner mnohe ponekud po svem opakuje,nekdy az dost jednoznacne a nekompromisne. Nesouhlasim vyrazne pouze s jeho posledni vetou, ze Rusko vyhraje. Verim, ze nevyhraje. Nevnimam ale tuto predpoved jako prani pana Hornera, nybrz jeho odhad.

My dva se neshodneme a to nevadi. Jedine co chci rici je: Sledujete jakekoliv jine zdroje nez CT? a: Pokud ma kdokoliv nazor, ze k valce doslo vlivem spatne politiky, cimz se psychopat mohl vyprovokovat a ted jsme v prusvihu, NEZNAMENA to, ze schvaluje invazi jako takovou nebo dokonce prasarny nejhorsi, tj. utoky na civilni cile.

Podle mne jsme zblbli: bud absorbujeme propagandu jako celek bez vyhrad a nebo fandime Putinovi. Nic neni vzdalenejsiho pravde.

Osobne si vazim tech (myslim politology, generaly, politiky a byv.zamestnance tajnych sluzeb), kdo se jakkoliv zamysli nad pricinami jakehokoliv konfliktu. Proc? Protoze jedine tak muzeme predejit tem dalsim. Valka je zbytecna. Ano, Putin je vrah.

1 0
možnosti
Foto

A kdo to obhajuje? KSCM nepocitejme.

0 0
možnosti
Foto

Tak tady to byl třeba pan Horner, kterého administrace jak koukám odstranila...

2 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu....

1 0
možnosti
Foto

Ja som asi nenapraviteľný rojko, keď si stále myslím, že svet potrebuje viacej objatí a menej obetí.V

1 0
možnosti
Foto

Jj, takový Putin potřebuje dlouhotrvající objetí okolo krku.

2 2
možnosti
Foto

Můj oblíbený ukrajinský bloger Sterněnko měl zajímavý příspěvek a protože úzce spolupracuje s ukrajinskou armádou, vyhlásil sbírku na pomstu za dnešní den.

Nelenil jsem a přispěl.

https://www.youtube.com/watch?v=mY5nVKMp10w&ab_channel=STERNENKO

3 0
možnosti

Takových "dnešků" už bylo od počátku té války víc, ale Rusák musí opakovaně prokazovat, že si nezaslouží nic jiného, než hluboké opovržení a porazit na hlavu.

12 0
možnosti
Foto

Pořád si říkám, že víc už to nepůjde... a ono nic.

0 0
možnosti
Foto

Mne je ľúto všetkých obetí všetkých vojen.Aj tejto.Asi sme ako ľudstvo proste nepoučíteľní....

0 0
možnosti
Foto

Kdyby ovšem lidé nechtěli válčit, nikdo je k tomu nedonutí. Bohužel, válčí se, co existuje lidstvo. Africké kmeny se mezi sebou mydlí, indiáni se mezi sebou mydlili ještě před příchodem Španělů, tady řádili Turci a pod.

Ono je to v genech. Někde víc, někde méně.

Po 2. světové byl klid, a tak do něho někdo musel kopnout.

4 0
možnosti
Foto

R^ --- Já za sebe vztahuji Vaši poslední větu, když ne k období hned po 24. únoru, tak po první zprávě o prvním masakru civilistů.

4 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu...

0 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 24,30
  • Průměrná čtenost 2117x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik