Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J85a24n41a 40M30a76j49o13v23á

18. 9. 2020 19:26

Se zelím, Filipe, se zelím. R^

0 0
možnosti
Foto

Filipe, chodím asi do jen těch správných restauraci. Samozřejmě, do těch kde už nás znají, třeba si i tykame s majitelem apod. Když se náhodou něco vyskytne, bereme to s nadhledem. Jsme lidi... Jdi hned na druhý díl,, mám skluz;-)

0 0
možnosti
ND

Já jsem milovala roštěnou na roštu s hranolkama a musím říct, že jsem se málokdy spletla, že ji kuchaři tenkrát uměli a taky maso bylo asi kvalitní, taky ji servirovali s tou zeleninovou oblohou, měla jsem to tak docela ráda i když Pohlreich je zuřivý odpůrce. Mně zase irituje servírování jídla v patrovém provedení, návrší se to na sebe a ty, človíčku si to rozparceluj...

Talíř s tou oblohou byl hezky barevný pro oko, voňavý a jídlo dobrý...a já jsem nemusela nic přeskládávat, nojono staromilec...

Dělají ještě někde roštěnou na roštu? :-)

1 0
možnosti
JJ

Roštěnou jedině klasika na pepři, nebo na pravých hříbcích!! Se spoustou šťávy a je jedno, jestli s rýží nebo bramborem. K tomu kyselou okurku... Ňam ;-D Přiznám se, že hovězí roštěnou "na roštu" jsem snad ještě nejdl. Jak se to připravuje, aby nebyla tvrdá?

0 0
možnosti
Foto

Příliš aktivní číšník je taky děs. Když se přijde 5x během konzumace zeptat, zda je vše v pořádku.;-D

1 0
možnosti
Foto

Ahoj, jasně.... ale ještě víc mě vadí.... tak nic, to bude až zítra, nebo jindy pokud si přispím ;-D

1 0
možnosti
JJ

My to řešíme tak, že si s partnerkou nebo často i s kamošem, dáme každý něco jiného a pak si to prohodíme. Je to možná proti bontónu a etiketě, ale okusíme dvě jídla. Bohužel, málokdy si opravdu pochutnáme. Mám kamaráda, který má restauraci a fakt umí. Měl jsem jednu hospodu, kde měli fantastické hotovky a obchodní partneři, které jsem tam bral na obědy si nemohli vynachválit, ale... paní kuchařka odešla do penze a je to o hodně, hodně horší. No a v jiných restauracích? Většinou na doporučení a když už, tak se raději přikláníme k nějaké klasice za ne moc peňez. Tedy, ne že bych si za dobré jídlo rád nepřiplatil. Ale když už mám být pak zklamaný, tak ať mne aspoň moc nestojí.;-D

S blogem naprostý souhlas! Dobrý číšník, to je dnes asi poklad, který se však v běžné restauraci v naší situaci snad ani nedá zaplatit. Pokud nejde o rodinné příslušníky, nebo "blázny", kteří svou prací žijí a ještě k tomu je hodně baví.

To vaše jídlo vypadá skvěle už od pohledu a věřím, že tak opravdi i chutnají!R^

2 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu i obsáhlý komentář.... Mé celoživotní přesvědčení je, že jídlo by mělo být trošku víc, než jen zaplácnout žaludek, a když je každá jeho část výborná, zákazník se vrátí. Baví mě i vyšší formy gastronomie, ale nejvíc zážitků je s dobrou tradiční kuchyní, udělanou tak, aby bylo vidět, že je 21. století. S tím souvisí i to, že se snažím vychovávat kuchaře, nejen aranžéry jídla, ač "plating" a "foodstyling" jsou dnes kvůli moci sociálních sítí důležitou součástí vaření. Nejvíc zklamaný jsem, když vidím něco lákavého a po prvním soustu poznám, že kuchař neumí úplné základy. Každý by chtěl hrát tu nejvyšší ligu, ale stejně jako hokejista před nástupem v NHL, musí se naučit bruslit....

1 0
možnosti
Foto

Tak já prosím jednou se zelím, děkuji. ;-)

Mě celkem nic nerozčílí, chodím si do restaurace užít, odpočinout si, pobavit se, takže se nerozčiluji. Ale někdy obsluha překvapí. V restauraci v Náchodě jsme si objednali ražniči. Slečna přinesla talíř a na něm tři plátky masa, když jsem to odmítla s tím, že to není naše, protože máme objednané ražniči, tak mi tvrdila, že to je ražniči . . . ;-D

2 0
možnosti
Foto

Ražniči podle norem... tři plátky masa, hořčice a cibulka no.... normované stravování nebyl špatný nápad, ale dopadlo to jako tradičně .... blbě no ;-D

0 0
možnosti
PN

P18e91t55r 87N28e45d53v36ě42d

15. 9. 2020 13:04

Tak tohle rozhodnout.....dá se pak najedený odejít a nebýt na pochybách jestli ta druhá verze nebyla třeba lepší? Já bych na tu druhou variantu zašel i kdyby personál měl všechny Vámi popisované chybičky.

A díky pane gangstere za milé pomučení. R^

1 0
možnosti
Foto

Díky moc, uvidíme v kolik se zítra vykopu z postele (mám pár dní odpočinku po náročném létě) mělo by být pokračování...:-)

0 0
možnosti
ZS

Tak jestli si mohu vybrat, tak se zelím.

R^

1 0
možnosti
Foto

Jasně že.... ale to jen proto, že jste ještě neměl šípkovou ode mě ;-D, díky za zastavení.:-)

0 0
možnosti
Foto

Filipe, se šípkovou i se Šípkovou, obojí si vychutnám;-DR^

1 0
možnosti
Foto

do restaurací chodím jen v případě stravování, jinak navštěvuju hospody. Tam se mi zdá, že se nic k horšímu nezměnilo, pravda, vždycky se najde nafučenej, ale rozhodně nepřevažují, to je asi proto, že mají k hostům nějak blíž, věčně se v něčem nepatlají, politika a věčná rouškománie jde většinou mimo ně a s hosty promluví vlídné teplé lidské slovo.:-)

2 0
možnosti
Foto

Po sezónně soutěžní gastronomie se nejvíc těším až si sednu u jezu v hospodě na dobrýho utopence a když mám den, dojím to ještě klobásou...:-) díky za návštěvu....

0 0
možnosti