Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bartoš je jednak hezkej kluk...;-) je. Je příjemným a potřebným políčkem do tváře všech předpojatých zaseknutých v dávnočase, že politik má vypadat jako srovnaný taťka v kvádru uškrcený kravatou, pak je jedině seriózní. Kluk s dredy -a i v tom kvádru je micinka:)) -je daleko nejvyspělejší v politických debatách dávno. Má konstruktivní otázky, jde po problému, nikoliv po osobě, je brilantní v jasných otázkách, je bez vršené pyramidy mindráků všech možných zhrzených plánů a neuśpěchů, čímž ODS poněkud trpí. Proto říkám, věřme mladým... dětem. Kdo je inteligentní, rychle se učí, navíc není zatížený dekádami setrvačnosti.

Co se týká profesora - řeknu jen toto - k jeho škodě titulky, které už naprosoto ničemu nepomohou, jinak řečeno, čeho je moc, to už lidi nepoberou...leccos dokázal, ani já se ale nechci zbláznit strachy. Bombastičnost titulků a vršení scénářů je nyní veskrze zbytečnost. Stalo se...

Virtuální prostor je místem síly vždycky... a i tady odmítám žít nervy a na tu hru přistupovat extra vážně. Tohle podřízení se internetovým honičkám je jen na nás.

2 0
možnosti
Foto

Zdravím Radko, já si prostě myslím, že ten virtuál už reál ovlivňuje... už se to děje. Úplně nepobírám toho profesora, ale to asi nebude na Petra Fialu? Pokud je to na prof. Flégra, rozhodně mu nikdy nešlo o to aby se někdo zbláznil strachy, naopak, aby se k problémům přistupovalo racionálně. Díky a fajn den :-)

0 0
možnosti

Filipe, v podstatě s Tebou souhlasím. Ale všichni řeší problém... oni - my. A ti "my" neslyší, a někdy ani nepoužívají hlavu - viz některé blogy i diskuze.

Myslím si, že v současné době žádný vhodný premiér není. Nevím.

3 0
možnosti
Foto

Ahoj Marie, no jsou jen méně a více nevhodní. Jinak pohádkový princ vůbec nemusí být premiér, dokonce ani politik.

2 0
možnosti
ZS

Souhlasím s vámi. Fiala zahodil ohromnou šanci vrátit ODS poztrácenou reputaci.

1 0
možnosti
Foto

Když je válka, tak to bouchá, sviští, kouří, jsou vidět plameny, to si lidi nebezpečí uvědomí, ale tahle situace je neviditelná a tichá, to lidi mate a nebezpečí si neuvědomují. Filipe, dobře jsi to napsal!R^

1 0
možnosti
Foto

Ahoj, já to říkám pořád, kdyby ten virus jezdil v tanku po ulici, bylo by to jiné....

0 0
možnosti
RP

Dávám Vám za pravdu. R^Když porovnání vystupovani v médiích Bartoše a Fialy za období Covidu tak jednoznačně Bartoš vede.Jeho prohlášení mají hlavu a patu, jsou bez emocí a nenávisti k Babišovi. O Fialovi napsal jeden redaktor, že se chová jako čivava. Ječi za plotem, ale budí jen soucit a nikdo se jí nebojí.

2 0
možnosti

Ten redaktor nezná čivavu. Je velký obranář.

1 0
možnosti
Foto

Filipe, výborně napsáno!!! Hned odkaz na Tvůj blog posílám pár přátelům, o nichž vím, že se jim taky bude zamlouvat! ;-)

1 0
možnosti
MB

Zrovna ráno jsem psal kolegovi. O tom, že jsme již cosi odžili a mýlce. Že se něčeho převratného a udivujícího asi již nedožijeme - Vše už přece tady bylo ...

Současná proměna života je obrovská. Nelze nevidět strach, obavy a rýsující se bídu, kterak se dere do dveří. Lidsky je třeba reagovat - semknout se, opora rodiny, nepanikařit a je-li to možné - sám pomáhat druhým ...

Společensky je to horší. Důvěryhodného vůdce nevidím. Stal se evidentní exces. Prof. Flegr, z něj už veřejně obviňuje předsedu vlády. Objevují se argumentace, že čísla - varování byly - co čert nechtěl, taky volby. Zazněly pouze omluvné hlasy k národu - Prymula a Plaga. Další ,chybu nikdy neudělal a známý rozšafník chce dělat svůj večírek k 28.10. Co s takovými vůdci ? Jistě, Flegr je blázen, chovatel kocoura ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Zdravím, souhlas, nelze nevidět. Nenechat se od těch panáků ještě víc znechutit... Snad jim těch pár hlasů ve volbách stojí za to. Prof. Flégra jsem včera viděl v Reflexu hodně pohnutého, škoda, že ho nikdo neposlouchal včas. Díky za návštěvu i obsáhlý komentář :-)

1 0
možnosti
JK

Další opatření se chystá, povinně budeme sebou všude nosit dvoumetrovou násadu na koště a bude nařízeno zmlátit každého kdo se dostane nadosah, pacifistům je povoleno dotyčného pouze odšťouchnout, ale tak aby si to pamatoval. Domácí testování nového nařízení vyšlo na jedničku, dětem se náramně líbí a mě se modřiny hojí dobře.;-D

2 0
možnosti

U nás mládež obsadila obchodní centra, ale že by se tam shlukovali max. po dvou, ani náhodou, rouška při pokuřování také vadí, každý na to se**

1 0
možnosti

Když ono je to těžké, vkročíte do MHD a půlka lidí tam má roušky stažené na bradě, jeden-dva dokonce vůbec, vystoupím na náměstí, tam si na zastávce pokuřuje skupinka cikánů bez roušek a nikomu to nevadí. Ve Francii a jinde jsou policisté v obchodních centrech a na náměstích u nás příslušníci nevystrčí zadek z auta, policistu při pochůzce v ulicích jsem neviděl už hodně dlouho. Vypadá to, že si to budeme muset všichni natvrdo prožít, dokud nebude jeden mrtvý nebo s trvalými následky v každé rodině, lidé to budou asi pořád vnímat jako nějakou hodně vzdálenou virtuální realitu.

5 1
možnosti
Foto

Dobrý den, to ano... ale víceméně je to právě důsledek té ztráty důvěry. Díky za návštěvu.

0 0
možnosti
MK

Bartoš?? 8-o Jen to ne.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 24,71
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik