Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jinak takový souhrn ještě ze mě.... Kdyby si byť jeden budoucí adept řemesla řekl, že chce bejt jako Přemek a šel, učil se a makal na sobě... má to smysl i pro náš obor, zatraceně je potřebujeme...

0 0
možnosti
Foto

To, že se mi MC Roll nelíbí, neznamená, že Přemek není dobrej ve svém oboru. Je zatraceně dobrej a umí být i vtipnej. Ráda koukám na Souboj na talíři, tam mě baví všichni tři, ale občas udělá i přešlap a tím je tenhle klip.:-)

1 1
možnosti
Foto

Všechny tyto kuchařské "celebrity" jsou důkazem nezapáchavosti peněz.

1 1
možnosti
Foto

Zdravím, víte taky jsem z generace, pro které byl hrdnina Václav Morávek, František Fajtl, nebo třeba pan Wichterle, ale svět je dneska jinej. Nejlepší je, (podle mě) nehroutit se z toho a nezjezevcovatět...

2 0
možnosti

Mc'n'Roll jako retro parodie superR^.

Slyším tam osmdesátky, trochu nová vlna a trochu disco - jako by smíchali Da da da, Frankie Goes to Hollywood a Arnoštka:-).

1 0
možnosti
Foto

Je to až nakažlivé.... Díky za návštěvu...:-)

1 0
možnosti
JK

Přijde mi příznačný, že u nás se kuchař stane "hvězdou" až ve chvíli, kdy se začne (většinou ) pitvořit v televizi nebo na internetu. Z toho důvodu je myslí celkem jedno, jestli a kdo bude hvězdou nové kuchařské generace, bude to jen mediální bublina.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, je podle mě logické, že se stává "hvězdou" pro veřejnost v té chvíli kdy píšete. To by přeci bez té televize nešlo. V oboru a mezi gurmány a gourmety je Přemek Forejt hvězdou už dávno... Díky za návštěvu a fajn den...

0 0
možnosti

Osobně mi není sympatický, ale ve svém oboru je asi ok. Na mě moc velký exhibicionista, divný tím, že si lakuje nehty na nohách. Ale co si myslím já, není důležité.

5 0
možnosti
Foto

Sakra, v téhle oblasti koukám, mám značné informační mezery ;-DR^

1 0
možnosti
RK

Asi bych vůbec neměl k dnešnímu tématu nic psát a myslím to jen v dobrém:-). Pokud jde o vaření, jsem totiž poměrně extrémní a mám někdy z mediálního prostoru pocit, že to úplně nejdůležitější z dnešní doby je právě vaření, vaření a zase vaření, protože je potřeba žr.át, žr.át a zase žr.át:-). Vždy trpím, když v TV vidím kuchaře typu pana Babici, jak na mě mhouří oči a doporučuje mi, že když nemám mrkev, mám tam vrazit cibuli... Prostě dobrý pašík všechno spase rád a kdykoliv:-).

Je to skutečně jen moje úchylka, protože jak jsem tak pochopil, vaří úplně všichni:-).

Docela by mě ale zajímalo, jaký postoj k vaření budou mít dnešní mladé generace, které z části vyrůstají na mekáči, KFC nebo jiných zdravě se tvářících fast foodech? Možná doby toho velkého domácího kuchtění opravdu končí? A tak zřejmě druhé video Přemka Forejta neznamená jen dobrý přivýdělek, ale poměrně promyšlený výstřel mířící na komoru, přestože se za něj (alespoň předpokládám) jednou dostane do kuchařského pekla a své dny bude trávit u plotny tamního fast foodu obraceje burgery z jedné strany na druhou až dokonce světa...:-)

Jak už tu bylo v diskuzi zmíněno první video je, alespoň podle mě, kýč jak bič a ocenění zaslouží pouze za to, že se v něm zpívá česky. Uvádím to ne proto, že bych si tak hýčkal mateřský jazyk, ale s odkazem na nejrůznější pěvecké soutěže si myslím, že dobrý zpěvák se pozná až mateřštině. Angličtina ledacos schová. A oba sice zpívají dobře, ale nějak mě ty jejich hlasy v češtině nebaví - možná je to jen tím textem a klipem.

2 1
možnosti
Foto

Díky moc, super komentář... Ono všechno se mění. Mc Donalds, KFC a podobné značky ohremně prosperují ve Francii , nebo Španělku ( během siesty se jinde v podstatě nenajíte) , mladým to tak vyhovuje, přesto bych řekl, že jak Francouzská, tak Španělská gastronomie neumírají. Nebude to jiný ani u nás... Jinak třeba to pro Přemka nebude takový Peklo, bude li tam všechno freš ;-D

1 0
možnosti
MT

Duet s Burešovou ani nekomentuji. Dymytry v poslední době taky nekomentuji. Ale Forejt a McDonald je strašný spojení. On se snažil profitovat jako někdo kdo vaří z dobrých surovin, zpracuje vše možné, netradiční kombinace a teď spojení s McDonaldem.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, je to prosté. Úspěšné firma se spojí s úspěšnou tváří.... Udělala to celkem vtipně v kampani, kdy si dělá legraci i sama ze sebe ( za mě je ten skeč s okurkou skvělej) . Já bych mu to nevyčítal... Roman Paulus se spojil s Lidlem i řada ostatních je spojená s velkými firmami. Taková je doba, no...

1 0
možnosti
Foto

Jinak pro znalce MC Donaldovských kampaní... Nejvíc je stejně zapomenutá okurka... jak tam hraje ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 660
  • Celková karma 22,94
  • Průměrná čtenost 2138x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik