Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, když sleduji, jak obhajujete jakési nemravníky, napadlo mě, jestli v tom nejste nějak namočen. Že Vy jste jim tam byl připravovat gáblíka? ;-D

Ovšem na druhé straně se pan Prymula a spol odvážně zapojili do akce zvyšování imunity pobytem v prostředí s podkritickou koncentrací koronáče.

A tak položili na oltář vlasti nejen své zdraví a životy, ale i své dobré jméno a postavení.

A tak, aby unikl lynčovací oprátce, byl Prymula přesunut do Švédska, či kam.

;-D

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, přes vás briskně humorný příspěvek odpovím zcela vážně...smysl toho testu byl zcela jiný a Prymulu v textu neobhajuji. Díky za zastavení.... P.S, Gáblíka jsem, tam nevařil , cateringu se nyní nevěnuji, na to jsou jiné firmy.

0 0
možnosti
PB

P17e81t62r 65B48u87r20i83a15n

20. 2. 2021 19:13

Co se týče otázek covidu, tam se Filipe my dva neshodneme. I když jindy ve většině témat. To jsme si už oba všimli.

Ovšem vydávat tu fotbalovou papalášskou párty za sraz mučedníků, kteří nasazovali na tribuně své životy za nás, za prosté lidi, jejich rodiny a děti, to už je fakt síla. A nezlobte se na mě, ale ono to ve vašem blogu přesně takhle vyznělo.

7 0
možnosti
Foto

Petře proč mučedníky.... tohle je text, který vyšel ještě před tím fotbalem. Cesta ze Tmy je jeden z mála projektů, na kterém se shodne rozbouřená veřejnost na jedné straně počínaje třeba prof. Flégrem a na druhém konče Danem Landou To že tam neměl co dělat Prymula jed bez diskuze, jestli to Slavie mohla zorganizovat lépe třeba pro fanoušky... já to nevím a pochybuji, že to ví kdokoli z nás...

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tohle-ma-byt-cesta-hjak-vratit-na-stadiony-divaky-navzdory-pandemii-142850?fbclid=IwAR3GNy0WKIkFbkvL8TPinfyC5Mr7vLJgK5thRfQeZNG8wnQdSruB8T_oglM

0 0
možnosti
JR

J67a10n 36R48á46ž

20. 2. 2021 16:13

Prymula je buď velmi arogantní tvor nebo jak se lidově říká, naprostá trouba. Vždyť si mohl spočítat že po svém průšvihu, kdy se šel s Faltýnkem projít přes vyšehradskou hospodu do prostor vyšehradské kapituly, který byl tak mediálně podrobně probíraný až ho připravil o místo ministra, že jeho navštěva na stadionu Slavie bude veřejným lynčem řešena obdobně. Co si ale nemyslím, že by byl Prymula jen tupý provokatér,který s vědomím jak bude veřejnost reagovat, udělal obrazně řečeno gesto vztyčeného prostředníčku na veřejné mínění naschvál.

3 0
možnosti
VV

Ale v prvni rade je to oblibenec pana prezidenta, a u tech plati jina pravidla.

1 0
možnosti
MS

R^ Jde o oblíbený sport našich čackých novinářů, morální kýč. Jedním z jeho vrcholů bylo rozhořčení nad tím, že Jiří Čunek pobíral sociální dávky, na něž měl ze zákona nárok.

Méně by bylo více. Lze se pozastavit nad vhodností výběru účastníků, ale dělat z toho nedozírný morální problém je cimrmanovské "no tak jsem si trochu zapřeháněl". Zvláště od pana premiéra to vyzní jako legendární: "Páchne to tu, řekl tchoř. A neodejdu odtud, dokud ten smrad nevyženu!" ;-D

5 0
možnosti
JB

J34i38r51i 65B37o56r

20. 2. 2021 13:47

Třeba se testuje, kolik prostý lid ještě unese.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, testovalo se něco úplně jiného...

0 0
možnosti
PS

P24e52t30r 78S91k15á12l43a

20. 2. 2021 13:01

No já jsem nezaznamenal žádné běsnění davu a ani volání po lynči papalášů z Edenu. Možná proto, že sociální sítě nesleduji. Zaznamenal jsem pouze to, co sám zmiňujete, tedy že je odsouzeníhodné odpoledne vyzývat k omezení sociálních kontaktů na minimum a večer trávit na zaplněné tribuně tak, jak to předvedl už bývalý poradce premiéra Prymula. Ostatní jména byla zmiňována pouze okrajově. Na to "pověste je vejš..." máte samozřejmě v rámci autorské licence právo, realitě to ale neodpovídá ani náhodou. A vzhledem k tomu, že skutečné věšení názorových oponentů naše zem zažila v ne tak vzdálené minulosti, radši bych to nevytahoval.

5 0
možnosti
Foto

A proč je to odsouzenihodné? Budu všechny vyzývat, že mají chodit ven v podvlékačkách. To musím pak vylézt v podvlékačkách? A nebo mi dovolíte chodit v kalhotách?

0 0
možnosti
Foto

J84a75n 95Š11i59k

20. 2. 2021 12:54

Nesouhlasím s Vámi Filipe. Ano, myslím, že je správné testování na zápasy zkoušet. Dokonce chápu taky vedení Slavie, jaké potencionální hosty oslovilo. Nevidím však rozdíl mezi Prymulou a starostou Řeporyjí nebo Vondrou. Oni jsou představitelé veřejné správy a politiky. Každý z nich, který dostal pozvánku měl možnost dát ji lékaři, hasiči, apod.. Jsou opravdu tak tupí a nechápou že zvlášť v této době, kdy je potřeba, aby lidi drželi spolu, udělali zase krok, který bude nahrávat tomu, aby všichni na všechno kašlali? Ano, jsou,každý do jednoho. Když to mysleli tak dobře, proč to neoznámili veřejně dopředu a zase je někdo potajmu vyfotil? Ať se nediví, že je většina hodí do kategorie chrochtajících prasátek. V krizové době lidi potřebují vzory. V takových situacích, ale to těmto VIP nedochází. Hezký den

6 1
možnosti
Foto

No, jo... jenže nebýt Prymuly nikdy by se tohle halo nestrhlo. Není to ani fotbal s vip pro zvané který proběhl.... Jak píše dole Marie, není povinnost někam jít když mě pozvou. Na druhou stranu já chápu i tu Slavii v tom, že tohle se dá mnohem lépe zorganizovat než rychlo slosovačka pernamentkářů třeba. Pěkný den i Vám, a nezbývá než doufat, že se to nestalo zbytečně.

2 0
možnosti

Dovolím si zde zopakovat svůj příspěvek z jiné diskuse:

Tzv. VIP osobnosti měly odjakživa (a budou mít i nadále) určitá privilegia. Vždy mají ta nejlepší místa, vždy je pro ně určen extra salónek, nebo vyhrazený prostor, aby nepřišly do styku s obyčejným "plebsem". Pokud byla na zápas udělena výjimka a byl povolen omezený počet diváků, bylo by s podivem, kdyby se nedostalo i na "VIPáky". To mi nijak žíly nerve. Svou účast měl akorát zvážit ten, který už jednou kázal vodu a pil víno, tedy Prymula.

10 0
možnosti
Foto

Díky, stručně a přesně R^

1 0
možnosti

Filipe, víceméně mám shodný názor. Mě docela mrzí, že se Prymula tak shodil (po tom Vyšehradě). Skoda, že neví, že se dá pozvání k odmítnout.

2 0
možnosti
Foto

Bohužel... na tom fotbale zvlášt po tom odpoledni taky neměl co dělat... Díky Marie :)

1 0
možnosti
Foto

Já už jsem ti svůj názor na to napsala pod Davidem, takže bych se jen opakovala.:-)

Jo, jen maličkost. Děsně jim závidím, že tam mohli být.;-D

1 0
možnosti
Foto

Jo, tomu rozumím :D Já mám taky Eden rád :D

1 0
možnosti
  • Počet článků 661
  • Celková karma 22,50
  • Průměrná čtenost 2135x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik