Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Já taky raději KFC, když už teda nějaký ten FF využiju ;-D

2 0
možnosti
Foto

No bodejť ;-D Díky za návštěvu.

0 0
možnosti
MV

Kurt ode me dostal karmu uz davno....

Tobe ji davam za tenhle text

a shodnu se s Tebou v tom, ze KFC vede nad McD

krasny dny plny spokojenejch stravniku preju!

1 0
možnosti
Foto

Díky Marku, taky přeju fajnový dny :-)

0 0
možnosti
Foto

J97a21n 13Š43i80k

21. 2. 2022 8:18

Mám rád Mc Café a zmrzliny, hlavně tu s lentilkama :-) Ale čas od času hamburgrem taky nepohrdnu, i když hamburgry dnes dělají jinde lepší. Děcka ovšem to jídlo milují a říkám si, co je na tom tak láká a fascinuje, že si jsou schopni dát před obědem BigMaca...Jinak si myslím, že je fajn, že se do hamburgrů pustili i v dobrých restauracích. Krásný den

2 0
možnosti
Foto

Ano, mimo snídaní i já mám rád tamní zmrzlinu, ale psssst ;-D, díky za zastavení.

1 0
možnosti
Foto

Asi je to bráno jako zrada stavovské cti, že vyhlášený kuchař spolupracuje s fastfoodem, ale měli by to posoudit jen mistři "kuchařského cechu", takže nevím, proč to řeší celá veřejnost. Asi bych tomu rozuměl, kdyby začal veřejně doporučovat, aby lidé jedli radši v mekáči než v restauracích, což se ale P.Forejt asi nechystá.

Jako nezasvěcený jsem nějak nepochopil, v čem vůbec má být úloha P.Forejta. Standardy hygieny i kvality jsou snad v McDonaldu pevně dané a kontrolu kvality si u svých frančízantů zajištuje přímo vedení firmy.

A že mu z té spolupráce něco přistane na účtu?! Podle mého je to asi něco jako placená účast v reklamě. Stačí se jen podívat na instagramy "celebrit", které si udělají selfíčko, na které je "náhodou" vidět i značka nějakého šampónu či toaletního papíru, a hned je nějaká tisícovka doma. A to na rozdíl od kuchaře Forejta ani nepracují...

1 0
možnosti
Foto

Díky za obsáhlý komentář. Částečně si sám odpovídáte. Hlavní je určitě účast v marketingové kampani. O tom, že většina hejtů jde na vrub obyčejné závisti je blog... Ovšem proč to řeší veřejnost ? Ze stejného důvodu jako politiku třeba. Je to zkrátka téma. Škoda, že to není téma hlavní. Nebylo by fajn přít se o Mekáč místo o Ukrrajinské hranice kde by vládl mír ?

0 0
možnosti
Foto

Tak třeba jim to porotce pomůže trochu vylepšit, jen to asi pohne s cenou. Osobně je mi to jedno, protože u McDona jím jen občas na cestách, když není čas na nic jiného. Když mám chuť na burger, dám si ho jinde. Je spousta restaurací, kde dělají výborné burgry. Ale zase je prakticky nemožné výborný burger nějak slušně sníst, příborem to nejde, do úst se to nevejde.

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den,díky za návštěvu. Inu burger není pro každého a nezbývá než čekat až k nám dorazí Taco Bell :-)

1 0
možnosti
JJ

Když se řekne "mekáč", hned si vzpomenu na "Volný pád" s M. Douglasem... a přesně tak to na mne zapůsobilo, když jsem si ho párkrát dal přímo od výrobce. U nás ze zvědavosti, v Montreux, na břehu jezera, z nouze... Nicméně, na rozdíl od Majka, jsem to nikdy nijak nehrotil.;-)

Ale dobrý hambáč si dám s radostí a s chutí. Třeba ve Zlíně na Školní. V "mekáči" už jenom v nouzi nejvyšší...

3 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu, mě by ta snídaně taky nakrkla... tu mám u "Meka" nejradši ;-D

0 0
možnosti
VV

Co se hamburgeru tyce, tak prvniho jsem si dal u praveho a nefalsovaneho Donalda, ne Trumpa, ale Mc.na Arnulfsstraße v Mjuniku a byl jsem opravdu zklamanej. Nezaponenutelne. Podivna buchta s karbanatkem, kutchupem a rajcetem.

Ale v svabskem hlavnim meste u jakehosi Turka kousek nad Königstraße byl opravdu vynikajici. V dobre housticce, se salatem a a dalsi zeleninkou, na tom jsem si opravdu pochutnal.

A ze ten hamburger neni neco jen tak obycejneho? Pri tom obcasnem stehovani se mi zrejme uz ztratil kniha o nich. napsal ji jakysi vehlasny US spisovatel, ktery je ochutnavalpo celem svete a nakonec zjistil ze nejlepsi je delaji nekde v Garmisch Partenkirchen.

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu... ono se to moc neví, ale burgr sám je německý vynález. Jen nám pomocí migrace do USA vyrazil do světa a housky :-)

0 0
možnosti
Foto

Musím se přiznat, tak, jak si někdo do otevřené pusy strčí celou pěst, tak já jen tři prsty od jisté doby, takže nemám na BURGRA šanci. Z toho důvodu chodím jen k zubařkám s malou ručičkou...

1 0
možnosti
Foto

Horste díky za návštěvu... člověče znám dost těch, kteří jedí burgr příborem... a v klidu :-)

0 0
možnosti
Foto

Filipe, Mekáč mě nebere, ale když s klukama hrajeme v Pardubicích či v Hradci a vyhrají, tak vím, že návštěvě neuniknu. Tu jeho historii skvěle vykreslil film Zakladatel https://www.csfd.cz/film/30163-zakladatel/prehled/

1 0
možnosti
Foto

Díky Davide za tip, neznám :-)

1 0
možnosti
JR

J92a33n 16R66á87ž

20. 2. 2022 17:41

Mimo téma:

Burgr mám moc rád a také si ho sám často dělám. Rovněž při pobytu ve "Státech" jsem burgrárny různého typu navštěvoval pravidelně a zkoumal všechny možné varianty jeho tvorby. Ale přiznám se, že do "Mekáče" jsem nikdy na hamburger nešel. Nejsem nepřítel jídelen Fast food stylu, nicméně si neumím představit, že v McDonald’s sériově a naprosto anonymně vyráběné burgry podle unifikovaného receptu, jehož cílem je, aby jejich výroba byla co nejefektivnější, mohou být stejně chutné, jako ty individuálně dělané.

PS. Ovšem na Hot Wings do KFC občas zaskočím.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý večer. Samozřejmě burgr s domcácí houskou a nějakou dobrou náplní je úplně jiná liga. Trošku chlubivě musím zmínit, že třeba trhaná masa do nich jsou moje silná stránka a byl jsem u nás jejich průkopníkem... Díky za návštěvu....

2 0
možnosti