Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc hezky napsané, a co se toho Bruselu týče, tak on se nezbláznil. Zbláznili se voliči, kteří do jeho vedení zvolili levici. Pamatuji si moc dobře, jak tenkrát naše levice, která se u nás krátce před tím dostala k moci, jásala, jak je to krásné, že levice vítězí v čele Evropě.:-)

3 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu, i pěkně moment.

0 0
možnosti
MG

Ty vaše výpovědi ze sklípku jsou plny ponaučení;-)

1 0
možnosti
AC

Máte střízlivý pohled a to se mi líbí. R^

5 0
možnosti
Foto

Tak nějak to bylo a je, Filipe. A ode mne karma.

6 0
možnosti
Foto

Západ svou šanci prošustroval tím, že se pokusil také násilím exportovat své kulturní hodnoty (Coca Colu) a demokracii na Východ.

0 6
možnosti
Foto

I Vám děkuji za návštěvu a názor... byť se nedomnívám, že nám komerci někdo vnutil s pistolí u hlavy.

5 0
možnosti
JH

Nové vedení ODS - nové nepomýlené kompasy!

Trvá to už roky a dvě třetiny voličů jsou v čudu, pane řediteli:-).

2 1
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za návštěvu i názor.

1 0
možnosti

R^

Souhlas! Pozoruhodné je, že poslední dobou se politici snaží setřít pravolevé vidění světa. Ano, chybí zcela pravice, ta normální konzervativní pravice a za pravici se nám předkládají extrémy, které pravicí nejsou.

Jaký je skutečný rozdíl mezi pravicí a levicí? Pravici náleží svobodné, přirozené vztahy. Cílem je spokojený občan, spokojený lékař, spokojený pacient... Taková společnost funguje přirozeným způsobem bez zbytečných buzerací. Je akceschopnější a produktivnější.

Na rozdíl od toho levice staví na sociálním až socialistickém inženýrství, vymýšlí pro občany, jak je to pro ně lepší, popírá svobodné přirozené vztahy, protože se jich bojí, a cílem levice je neustálé kontrolování, revidování, superrevidování a neustále se měnící podmínky vzájemných vztahů mezi subjekty.

Když jsem se ptal členů ODS, proč u nás nefunguje pravice, dověděl jsem se od Tomáše Julínka, že v tomto státě pravicová politika není možná a že proto musíme setrvávat i ve zdravotncitví na falešných, iluzivních, komunistických premisách.

Osobně jsem se připravoval na skutečný kapitalismus třemi atestacemi. Zbytečně. Žádný kapitalismus se nekoná. Úspory ve skutečnosti nikoho nezajímají.

Za prostou iluzi kapitalismu vděčíme Václavu Klausovi, kterou svoji ODS postavil na základě exkomunistů. Ku příkladu pluralita "zdravotních pojišťoven" je jen fíkovým listem, klausovskou Potěmkinovou vesnicí iluze kapitalismu v Česku. Všichni víme, že ze zákona se nesmí lišit. Liší se jen iluzivně v hloupostech, které se zdravotní péčí souvisejí jen okrajově! Skutečné zdravotní pojišťovny u nás zřízeny nebyly!

Pokud má být u nás zachována liberální demokracie musí být obnoveno pravicové myšlení, jinak spějeme zpět do komunistické společnosti!

:-)

10 0
možnosti
Foto

Díky za velmi obsáhlý a dobrý komentář.

2 0
možnosti
LH

To by mě zajímalo kde ta ODS brala těch 30 procent voličů, když měla v čele takového pomylence......

2 1
možnosti

ODS stavěla na pravicových dogmatech, která ve skutečnosti se nepokusila realizovat! A tenkrát jsme nechtěli dál již ten levičácký komunismus!

Václava Klause zbytečně označujete slovem pomýlenec! Ten měl svůj polistopadový program již dávno připravený! Hlavně bez morálky a bez zákonů! A komunistické principy byly zachovány!

3 3
možnosti