Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I má trpělivost má své meze. K paní Krištofíkové jsem připojil pana Dvořáka, kterého budu uklízet rovněž trvale. Má šanci ukázat svou moudrost a mé články míjet. Diskuze ihned po jeho zjevení rozbita. Po x té.

0 0
možnosti
Foto

Dvořák? ;-D;-D Co dodat. Starší pán co ná to nejlepší už dávno a dávno za sebou.

0 0
možnosti
Foto

J35o10s52e61f 47B62á61r39t75a

12. 3. 2023 18:52

Milý Uliční výbore zde v diskuzi, hodnotíte demonstraci, na které jste nebyli. Zkuste renomovaná zahraniční média a dovíte se o čem ta demonstrace byla.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

J68o92s64e65f 65B26á13r62t77a

12. 3. 2023 16:01

Vyrojilo se tady dost blogů o včerejší demonstraci a samozřejmě od lidí, kteří tam nebyli. Řeší se hlavně to co se stalo po demonstraci. Co byl řečeno přímo na ní, jakoby téměř nikoho nezajímalo. Bylo tam dost zajímavých lidí, třeba předseda odborů Dušek, Igor Chaun, zajímavě mluvil i student z univerzity. Utkvěla mi v hlavě jedná myšlenka, která tam byla řečena: Potřebujeme buď větší Václavské náměstí nebo lepší vládu.

Píšu to pod váš blog, protože i když máte trochu jiný názor, nejste ideologický fanatik jako ti ostatní pisálci.

5 3
možnosti
Foto

Sám vím jak mi bylo ne úplně příjemné, když někdo vythával z kontextu věci na "našich" demonstracích. Řídím se tedy radou nečinit ostatním, co nechci aby dělali ostatní mě.....

0 0
možnosti
Foto

Tak demonstranti byli jistě různorodí a přišli s jinou motivaci. V podstatě stále stejní lidé co chodili dřív na Vrabela.Ti co útočili na muzeum byli ovšem předtím součástí demonstrace a výzvy k opuštění EU a NATO nešlo přehlédnout.Take ty co chtějí mít,ale za cenu ústupkům Rusku...prostě dezolati.To už je takový vžitý název pro tyto lidi.Ti co přišli kvůli své údajné chudobě ovšem dělají jen užitečné idioty. O žádný boj proti chudobě fakt nešlo.Ty radikální výzvy k obsazení vládních budov jste pochopitelně neslyšel...

4 1
možnosti
Foto

Vstupujem na vlastné nebezpečie:-) vďaka za informácie z blogu i diskusii.R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Díky Janka, diskuze je ok.... A dokonce i ti kdož blogy u kterých diskutují moc nečtou jsou v pohodě....

3 0
možnosti
Foto

Včera tam bylo kolem 100.000,- lidí. Nevím zda si to na základě mainstreamových zpráv všichni uvědomují.

2 3
možnosti
Foto

Evidentně ne, podle nich tam byli pouze dezoláti a ruský švábi. To, že se spousta zde diskutujících k některým z nich svým intelektem nepřiblíží ani na dosah, je nepodstatné.

3 0
možnosti
Foto

Autore, překvapujete mě čím dál více. Pomalé vystřízlivění z ideálů, které já ztratil už hodně dávno.

3 0
možnosti

"Nicméně (dezoláti) nejsou rozhodně nějakým reprezentativním vzorkem nespokojenců, kteří se tam scházejí. Kdo manipuluje s tímto faktem, jen si lže do vlastní kapsy.

Zdroj: https://vracovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=799261

Pokud je tam však dav nespokojenců strpí, dostává se do role mlčících a s o u h l a s í c í c h. Asi tak.

3 1
možnosti
KP

Pokud jsem sledoval, tak se to odehrálo, až po ukončení shromáždění.

1 0
možnosti
Foto

Za mě karmaR^. Zejména proto, Filipe, že svůj názor a kritické pocity umíte vyjádřit bez zbytečné demagogie.

Nepochybuji, že většina voličů pětikoalice neadoruje tuto vládu a vidí její chyby, ale je přesvědčena, že je stále mnohem lepší než ta Babišova. Problémem ale je, že pokud kdokoliv napíše "objektivní" kritiku (ta ale ze své podstaty bude vždy subjektivní), tak příznivci Babiše hned budou jásat a tvrdit, že dotyčný konečně prozřel....

Milion chvilek dosáhlo svého největšího rozmachu z frustrace nad morálkou a způsobem vládnutí A.Babiše, nad jeho evidentním střetem zájmů i ohýbáním zákonů (viz Lex Babiš). Svým způsobem bylo idealistické, ale za mě splnilo své "historické" poslání. Ukázalo totiž to nejdůležitější - mnoha obyčejným lidem záleží na morálce a slušnosti a není jim jedno, když vládnoucí garnitura trvale překračuje nejzazší meze. Proto se mezi chvilkaře hrdě hlásím také.

1 0
možnosti
Foto

Díky za obsáhlý komentář. Vím, že Chvilky jsou idealistické... ale proč nemít cíle které můžeme naplnit jen samotnou cestou ? Bavit se spolu je přeci minimum. Rozčiluje mě něčí volba ? Je to jeho volba a v drtivé většině ( mimo překračování zákonů a nebo podněcování k jejich překračování) na ni má právo. Můžu se druhému posmívat, urážet ho... Nebo zjistit, že máme rádi společnou muziku, rádi chodíme do lesa... Co ho ve skutečnosti trápí ... Přeci se nemůžeme dlouhodobě opevnit v nějakých klecích odkud na sebe budeme pořvávat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 23,95
  • Průměrná čtenost 2117x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik