Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Před pár lety jsem v Plzni byl s rodinou na dovolené (kemp Ostende), pěkné město. A zaujalo mě, že většina bezdomovců v Plzni jsou mladý lidi. V jiných městech jsou bezdomovci staří skoro důchodci, který vyhodili z práce, přišli o rodinu, nějaká ta čórka, pár měsíců kriminál a už se z toho nevymotali. Ale v Plzni jsou bezdomovci lidi kolem třiceti let, který vypadaj, že v životě nepracovali.

1 0
možnosti
Foto

To je zajímavý postřeh, a v celku souhlasím...

0 0
možnosti
VV

Plzenaci jsou vlastenci a lokalni patrioti. Neni to tak dlouho, co jsme se jedna takova internetova parta sesli v plzni pri prilezitosti letnich slavnosti. Kamaradka plzenacka nas provazela po jednotlivych parvich kde se konala vystoupeni kapel a zpevaku. Pocasi nam pralo a byli jsme nadseni.

Problem nastyl kdyz se prihlasila zizen. Vsechny hospody narvane k prasknuti. Nakonec nas zavedla do jedne kde tocili Budvar, a tam jsme se vsichni pohodlne vesli.

1 0
možnosti
Foto

No jo, my chodíme na pivo, na tak na Budvaru nikdo nebyl ;-D

0 0
možnosti
Foto

:-)R^

A písničkaR^R^

Klasika. Opět někdo vylil s vaničkou i dítě.

1 0
možnosti
Foto

To se stává no... díky za návštěvu.

1 0
možnosti
Foto

To víš Horste, vyhláška je vyhláška....

0 0
možnosti
VH

Plzeň se pomalu stává městem, kde o víkendu našince nepotkáte... takže, lepší je vyrazit na dobré pivo do Radobyčic, Černic, Čižic...a centru se... vyhnout. Rv

0 0
možnosti
PK

My stávající Západočeši se tam i přesto rádi stavíme a nakoupíme třeba u Antonína skvělé koření a pivo je tam stále prima.....

1 0
možnosti
Foto

R^Napadá mě takovej fór. Partička recesistů si natočí do půllitrů birell a půjdou si sednout do parku. A policajti s nima udělají co? Dechová zkouška je nanic, chlápci můžou tvrdit, že nasávali jinde. Policajti můžou teda chtít, aby jim dali jako důkaz napít na okoštování, ale tím riskujou, že pokud by v tom alkohol opravdu byl, dopustí se stejnýho přestupku. Zbývá už jenom „lakmusový papírek“ na zjištění přítomnosti alkoholu v nápoji, ale ten s sebou samozřejmě nemají.:-)

5 0
možnosti
Foto

:-) to by šlo, díky za nákuk :-)

1 0
možnosti
PK

Takže v Plzni už ani pivko v pytliku?

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás Petře... prý dámské kabelky prohledávat nebudou :-)

0 0
možnosti