Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že ten nadpis článku je pravdivý. Dál jsem nečetla. Díky. ;-)R^

2 0
možnosti
VK

Docela by mně zajímalo, kolik procent tvořili Pražané (mimo zvědavců). A zda ti, co přijeli z "daleka" si sami vyrobili transparenty, zaplatili si cestu do Prahy, a vzali si dovolenou.

4 2
možnosti
Foto

Ještě jednou díky za diskuzi, jelikož jsem u závěreček, není v mých silách tentokrát odpovídat, ale vážím si všech návštěv a každého názoru :-)

0 0
možnosti
VK

V34í35t 93K38u16p

5. 6. 2019 11:45

Ten vypatlanej bolševickej vůdce Filip chce volit novináře? No to je blb nevídanej,to si může tak akorát naklonovat J.Fučíka,debil.

9 0
možnosti
JC

Zřejmě dorostla další generace, která nezažila revoluci, tak si myslí, že těmi demonstracemi něco vyřeší. Ptám se, kde byli ti demonstranti, když na ministerstvu dopravy byl Řebíček a jeho bývalá firma najednou vyrostla? Asi v bříšku u maminky.

15 19
možnosti
Foto

A Vy jste ráčil demonstrovat proti Řebíčkovi? Ukažte, jak. Rv

8 5
možnosti
Foto

Díky moc všem za diskuzi a omlouvám se, sám jsem ji nestíhal :)

2 0
možnosti
Foto

Rád bych se zeptal těch do demonstraci sledovali online jako já. Taky jste měli takové problémy při streamu na idnes a DVTV? Jednak, kameraman nebo kameramanka idnes opět jako minule sledovala vše jen ne podium, a stále se to sekalo. Podobné to bylo u DVTV. Naštěstí novinky fungovali perfektně a obraz i zvuk byl téměř bezchybný

3 0
možnosti
OK

O59t70a 86K25i23n50c

4. 6. 2019 21:35

Sledoval jsem to na FB - HN to měly bez sekání.

0 0
možnosti
AK

Je lehké být demokrat když můj favorit vyhrává. Ale co když nevyhraje?

Možná jít na Václavák a volat po návratu polistopadového politického kartelu.

A může se to dokonce prohlašovat za demokracii...

17 22
možnosti
Foto

To je komunistické chápaní. Jít k volbám a pak držet hubu a krok.

29 11
možnosti
MB

Já se tady vyjadřuji roky. Melu furt to stejné - Agent STB Bureš, je sice vítěz voleb, ale Morální právo nemá na nic. Díval jsem se na Seznam. cz, kde živnostníci, tátové od rodin - Jeli až z Valašska! Mleli to, co je zřejmé - ČR je na huntě, 51 mld. Kč dluh v květnu - Oni robí s dřevem. Makají, nicméně s nálepkou Parazitů a s vidinou 3-4 vlny EET. Další si přibobtnává z výsledku jejich práce a dělá ostudu ČR. Tedy vyrazili. Já, na stará kolena, silně zvažuji, že na tu Letnou vyrazím taky! Rád si tam zapovykám:-)

31 7
možnosti
Foto

R^ Taky pojedu. A vůbec by mi tam nevadil Václav Malý, podobně jako v roce 1989 a jeho modlitba Otče náš, s hlasitou účastí obrovského zástupu.

20 5
možnosti
Foto

Sledoval jsem a musím říct že ze všech byla tahle demonstrace zdaleka nejlepší. A závěrečné vystoupení Hany Ulrychové vyvolalo husí kůži

16 4
možnosti