- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nejlepší komická dvojice je Sapík, st. - Babica. Něco jako Pat a Mat v kuchyni. Velmi veselý seriál. Škoda, že už je nedávají. Bylo to poučné.
I tohle zboží si našlo kupce... díky za komentář
dobrá rada je vždy k nezaplacení
miluju vareni, relaxuju zasadne u kuchynsky linky a sporaku a chrochtam blahem, kdyz lidem kolem stolu chutna
takze se tesim na Vase vypraveni, Filipe
Díky, ano, spokojenej strávník, to si člověk za peníze nekoupí ten pocit :)
Začíná to pěkně, Filipe, budu se těšit na další pokračování
Doma vaříme většinou tradičně, plus mínus za pomoci ingrediencí, jak uvádí výčet v blogu. Ale nesnáším česnekovou pastu a kuchaře, kteří vaří s jejím použitím, bych nutil, aby to denně sami po sobě jedli a nedávali nikomu jinému Takže tuším, že za tím Vaším výčtem bude další tajemná ingredience, jíž je špetka humorného nadhledu, bez nějž nelze vládnout v kuchyni..
P.S. Domácí vaření má spoustu takových výhod, jako sušené houby vlastnoručně nasbírané, zeleninu a bylinky původem z vlastní zahrady, atd. Další velkou výhodou je, že šéfkuchařka - paní domu je předem daná, pročež rebelie nějakého kuchtíka může být jen úsměvnou epizodou. Ale bojuji statečně a vařím téměř denně. Jen si musím dávat pozor na svoji zálibu v kořenění, to se šéfkuchařce občas nelíbí.
Já jsem do hub takovej blázen, že jsem si udělal přezkoušení, a mohu Vás vlastnoručním sběrem krmit i v restauraci Díky za návštěvu
Výborně, už začínám vyhlížet pokračování. A teď tu volám: Babica. Neobdivuji ho, jen se těším na tu Vaši slíbenou grimasu.