Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejlepší komická dvojice je Sapík, st. - Babica. Něco jako Pat a Mat v kuchyni. Velmi veselý seriál. Škoda, že už je nedávají. Bylo to poučné.

1 0
možnosti
Foto

I tohle zboží si našlo kupce... díky za komentář :-)

1 0
možnosti
Foto

R^dobrá rada je vždy k nezaplacení:-)

1 0
možnosti
MV

miluju vareni, relaxuju zasadne u kuchynsky linky a sporaku a chrochtam blahem, kdyz lidem kolem stolu chutna

takze se tesim na Vase vypraveni, Filipe

3 0
možnosti
Foto

Díky, ano, spokojenej strávník, to si člověk za peníze nekoupí ten pocit :)

0 0
možnosti
Foto

R^ Začíná to pěkně, Filipe, budu se těšit na další pokračování R^

Doma vaříme většinou tradičně, plus mínus za pomoci ingrediencí, jak uvádí výčet v blogu. Ale nesnáším česnekovou pastu a kuchaře, kteří vaří s jejím použitím, bych nutil, aby to denně sami po sobě jedli a nedávali nikomu jinému ;-D Takže tuším, že za tím Vaším výčtem bude další tajemná ingredience, jíž je špetka humorného nadhledu, bez nějž nelze vládnout v kuchyni..

P.S. Domácí vaření má spoustu takových výhod, jako sušené houby vlastnoručně nasbírané, zeleninu a bylinky původem z vlastní zahrady, atd. Další velkou výhodou je, že šéfkuchařka - paní domu je předem daná, pročež rebelie nějakého kuchtíka může být jen úsměvnou epizodou. Ale bojuji statečně a vařím téměř denně. Jen si musím dávat pozor na svoji zálibu v kořenění, to se šéfkuchařce občas nelíbí.

1 0
možnosti
Foto

Já jsem do hub takovej blázen, že jsem si udělal přezkoušení, a mohu Vás vlastnoručním sběrem krmit i v restauraci :-) Díky za návštěvu :-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Výborně, už začínám vyhlížet pokračování. A teď tu volám: Babica. Neobdivuji ho, jen se těším na tu Vaši slíbenou grimasu.;-D

2 0
možnosti