Děkujeme za pochopení.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
F81i45l81i47p 94V38r72a78c65o74v96s66k92ý
Zjednodušeně taková vana, kde se udržují na páře jídla v teple během výdeje, není vhodný na maso, ale na omáčky a polévky ok, díky
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/082018/080820186E58CCA12D385C8881374726F8D6FE99.jpg)
O31t42a57k81a44r 52V86a63g14n47e67r
Díky! Bavil jsem se. Budu rád, když bude pokračování. Karma
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/112015/02112015191AC962453C247CAE08812DFAB8C4C1.jpg)
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/012024/0601202417218B9DB69A2BE5F9C54D6F87CFAB15.jpg)
J27a85n 68Š67i25k
Na vaření mě nebaví, že ze snědeného jídla je za chvíli jen prchavá vzpomínka Mám však rád kuchaře, protože drtivá většina je jich jako Vy. Jsou hrdí na svou práci, přes nízké mzdy v oboru. A někteří navíc vtipní jako Vy
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
F60i40l29i49p 22V40r32a95c12o74v25s22k45ý
To, že člověk každý den začíná nanovo se mi líbí... Ty mzdy, to máte kde a jak... A bez humoru by to nešlo, díky
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
M36a65r49i17e 85Š54í48p20k15o49v15á
To je moc prima čtení. Je dobře se dozvědět jak je to "z druhé strany".
Dík, Filipe!
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
M64i17c65h97a22l 10S91v48o68b35o72d33a
Pane Vracovský. Jak děláte na pánvičce kuře, aby se udělala kůrka, ale zároveň aby kuře neseschlo?
Pořád s tím bojuju. Když dělám nudličky s nějakou omáčkou, tak ty nudličky rád přismahnu, aby měly kůrku. Ale je to na úkor šťavnatosti, takže když je jím, musím je logicky zapíjet, jelikož v krku drhnou.
Ona totiž každá část kuřete (horní, spodní) má jinou dobu a teplotu přípravy. Když budu péct v troubě, tak to neřeším protože je teplota rovnoměrná ze všech stran pekáče s pokličkou. Na varné desce je zahříván pouze spodek pánvičky, takže teplo jde pouze odspoda.
Děkuju za odpověď.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
F98i85l25i28p 83V85r45a39c41o40v57s84k50ý
Dobrý den, v domácích podmínkách jsou asi nejdůležitější dvě věci, dobrá a rozpálená, nejlépe litinová pánev a vhodná tloušťka masa, prsíčko (supreme) je třeba malinko srovnat do nižší výšky masa, jinak Vám neustále hrozí jeho vysušení zvenku a syrovost uvnitř. Díky za návštěvu
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/042020/2404202015FD206177B37375EBA38C2A11A3ACE2.jpg)
J72a86n 20P79r14a82ž81á15k
Hezka vtipna serie, prvni dil jsem objevil se zpozdenim az ted a tesim se na dalsi
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
- Počet článků 677
- Celková karma 21,08
- Průměrná čtenost 2116x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...