Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D76a36v85i28d 87V97l75k

17. 4. 2019 19:49

Super ,co je "režon?;-D

1 0
možnosti
Foto

Zjednodušeně taková vana, kde se udržují na páře jídla v teple během výdeje, není vhodný na maso, ale na omáčky a polévky ok, díky :-)

1 0
možnosti
Foto

Díky! Bavil jsem se.:-) Budu rád, když bude pokračování. KarmaR^

1 0
možnosti
Foto

J27a85n 68Š67i25k

14. 4. 2019 14:03

Na vaření mě nebaví, že ze snědeného jídla je za chvíli jen prchavá vzpomínka :-) Mám však rád kuchaře, protože drtivá většina je jich jako Vy. Jsou hrdí na svou práci, přes nízké mzdy v oboru. A někteří navíc vtipní jako Vy :-)R^

3 0
možnosti
Foto

To, že člověk každý den začíná nanovo se mi líbí... Ty mzdy, to máte kde a jak... A bez humoru by to nešlo, díky :-)

1 0
možnosti
AC

Skvělý článek ... pobavil! ;-DR^

2 0
možnosti

To je moc prima čtení. Je dobře se dozvědět jak je to "z druhé strany".

Dík, Filipe!

2 0
možnosti
MS

Pane Vracovský. Jak děláte na pánvičce kuře, aby se udělala kůrka, ale zároveň aby kuře neseschlo?

Pořád s tím bojuju. Když dělám nudličky s nějakou omáčkou, tak ty nudličky rád přismahnu, aby měly kůrku. Ale je to na úkor šťavnatosti, takže když je jím, musím je logicky zapíjet, jelikož v krku drhnou.

Ona totiž každá část kuřete (horní, spodní) má jinou dobu a teplotu přípravy. Když budu péct v troubě, tak to neřeším protože je teplota rovnoměrná ze všech stran pekáče s pokličkou. Na varné desce je zahříván pouze spodek pánvičky, takže teplo jde pouze odspoda.

Děkuju za odpověď.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, v domácích podmínkách jsou asi nejdůležitější dvě věci, dobrá a rozpálená, nejlépe litinová pánev a vhodná tloušťka masa, prsíčko (supreme) je třeba malinko srovnat do nižší výšky masa, jinak Vám neustále hrozí jeho vysušení zvenku a syrovost uvnitř. Díky za návštěvu :-)

0 0
možnosti
Foto

R^Hezka vtipna serie, prvni dil jsem objevil se zpozdenim az ted a tesim se na dalsi:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 677
  • Celková karma 21,08
  • Průměrná čtenost 2116x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik