Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Tak jsem ci p. Čermáka přečetl v krátkém sledu potřetí.

Ten pán vůbec nic nepochopil.

Zbabělá sketa, která má panickou hrůzu z jiného názoru a všem okolo vytýká, že jim vadí jiný názor.

5 0
možnosti
Foto

Ano, četl jsem jeho dnešní blog, blogem už reagovat nehodlám.... Je zvláštní, že člověk, který tu neustále kope do lidí majících jiný názor hned tak vypění, když mu řekne někdo názor jiný. Navíc, kdyby měl diskuzi otevřenou, nepsal bych blog, ale diskutoval s ním tam.

0 0
možnosti
JV

Samotnému se mi nelíbí že k vyhození květin došlo. Jinak na tom, že skupina lidí vyjádří svůj názor nic špatného nevidím.I když je jiný než můj, pokud tím nezasahují do mých práv a svobod.

Zdroj: https://vracovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=690440

Zřejmně že nezasahují do vašich práv a svobod! Že zasahují do práv a svobod jiných nic špatného nevidíte. Ani když jde o práva presidenta a předsedy vlády, tedy představitelů republiky ve které žijete?

1 0
možnosti
Foto

1) Květiny v koši mi vadí

2)Nemyslím si ale, že jsou horší než mrtví, nebo zranění

3)Vyjádření jiného názoru (bez vandalství) prezidenta ani předsedu vlády na jejich právech určitě nekrátí

4)Jednodušeji to fakt neumím...

0 0
možnosti
VV

Tak aby teo nebylo jen jako za bratra Zizky, tak jestli si ho s nekym nepletu, tak kdysi tu mival docela solidni fotoblog i s diskusi. Ale to uz je hodne davno.

1 0
možnosti
Foto

Přiznám se, nepamatuji.... ač dnešní první jeho blog napovídá, že tomu tak být mohlo....

0 0
možnosti
Foto

Já jsem právě chtěl touto reakcí upozornit na to, že lidí, kteří s ním souzní musí být poměrně dost podle té karmy. Že má přístup k dětským duším.A že sice působí naivně a neškodně, ale z výše uvedených příčin je to jen klam.

11 0
možnosti
Foto

Ano,z pana Čermáka jde skutečně strach,tedy z té nenávisti kterou tady šíří.Pokud by měl mít někdo strach,tak rodiče o svoje děti,které muže takový jedinec ovlivnovat a to dokonce pod hlavičkou křestanského hnutí.Selesiánské hnutí mládeže si nasodilo do kožichu dost nechutnou veš....

21 0
možnosti
Foto

Salesiánské hnutí....

2 1
možnosti
Foto

:-)R^ Jak níže uvedli Tomáš Vodvářka i Tomáš Flaška: je to nešťastný zbabělý, a já bych dodal i hloupý člověk. Číst a reagovat na jeho články by však nemělo smysl, jen kdyby nebylo patrné, že s jeho názory, postoji a všemožnými bludy se ztotožňuje relativně dost čtenářů. Z toho důvodu je myslím naopak nutné uvádět věci na pravou míru a proti nenávistným a štvavým článkům vlastními články vystupovat, tak jak jste to učinil vy dnes a jiní, včetně mě, dříve:

https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=653531

https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=610228

20 0
možnosti
Foto

Chtěla jsem se dozvědět z wikiny, co dělá starý dobrý Jirka Jambor...ukázalo se mi .Chcete vytvořit stránku? A pod tím.. Ne, děkuji...:)) zkrátka v zemi naší dávno vyrostl nový Jirka Jambor, epigon mnohem vyšších met...:-(:-) Libor Čermák.

13 0
možnosti
OK

O73t35a 72K74i12n67c

3. 12. 2018 12:07

U pana Čermáka si stačí přečíst název a úvod blogu, např. kde se vyjadřuje, že "cenzoři začínají být horší než za socialismu", ale přitom on sám nedává prostor pro diskuzi k jeho blogům. Podobných slátanin napsal už řadu, prostě kvantita je, ale kvalita chybí.

22 0
možnosti
Foto

Filipe, Marek to píše níže. Nemá smysl ho číst, stačí název a hned je jasné, o čem to bude. Je to nešťastný a zbabělý člověk

20 0
možnosti
Foto

Má jiný názor, tak je zbabělý a nešťastný, bože, ač vzdělaní, co vy jste to za lidi.

4 12
možnosti